Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ πέτυχε τεράστια νίκη επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πλησιάζει ακόμα πιο πολύ την 6-άδα

Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της και παραμένει ζωντανή στην ‘’κούρσα’’ για είσοδο στην 6-άδα, αφού νίκησε την ΟΜΟΝΟΙΑ με 2-1, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «Ερυθρόλευκοι» μετά την μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο εναντίον της ΑΕΚ συνέχισαν να εντυπωσιάζουν, δείχνοντας ακόμη μια φορά ότι η ομάδα της Αμμοχώστου είναι σε ανοδική πορεία.

Το Α’ ημίχρονο ξεκίνησε ισορροπημένα, όμως οι «Πράσινοι» κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και κράτησαν την μπάλα, δίχως να καταφέρνουν να διασπάσουν την σωστή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Δεν έφτανε αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε πίσω στο σκορ αφού ο Ντορεγκαράι πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 41’ λεπτό.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο Β’ ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν έντονα για το γκολ της ισοφάρισης. Ένα γκολ το οποίο πέτυχε στο 82’ λεπτό ο Κακκουλής. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι ‘’Πράσινοι’’ θα απέφευγαν την ήττα και θα είχαν ακόμα λίγο χρόνο για να πετύχουν την ανατροπή λογάριασαν χωρίς τον…’’ξενοδοχο’’ ένα πρώην ποδοσφαιριστή τους, τον Τιάγκο ο οποίος στο 85’ λεπτό πέτυχε με απ ευθείας φάουλ το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ βρίσκεται στην 7η θέση με 31β., ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ  παρέμεινε στην 4η θέση με 34 βαθμούς και αναμένει το αποτέλεσμα του σημερινού Λεμεσιανού ντέρμπι ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ για να μάθει σε ποια θέση θα βρίσκεται μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.

 

Στην επόμενη (21η) αγωνιστική, η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ υποδέχεται την Κυριακή (29/01, 19:00), στο «Αμμόχωστος-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» την ΑΕΛ και η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί την ίδια μέρα (17:00), στο ΓΣΠ την ΠΑΦΟΣ F.C.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: