Η ΟΜΟΝΟΙΑ νίκησε την ΑΕΛ και ανέβηκε στην 4η θέση

Νίκη με προεκτάσεις πέραν των 3 βαθμών πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην ΑΕΛ.

Οι ‘’Πράσινοι πέτυχαν μία πολύ σημαντική νίκη, καταρχάς επειδή επιτεύχθηκε κόντρα σε μία ομάδα που έδειξε ότι έχει ανέβει αγωνιστικά και ερχόταν με τεράστια δυναμική μετά την πρόκριση της στου «8» του Κυπέλλου και δεύτερο διότι δείχνει ότι έχει αποκτήσει μια σταθερότητα στην απόδοση της πετυχαίνοντας της 4η σερί νίκη στο Πρωτάθλημα. Τα πιο πάνω γίνονται ακόμα πιο σημαντικά αφού με την νίκη αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ ‘’πάτησε’’ για πρώτη φορά την 4η  θέση και έχει βλέψεις για ακόμα πιο πάνω.

Για την ομάδα της Λεμεσού πέραν της ‘’προσγείωσης’’ μετά την τεράστια πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στον ‘’αιώνιο’’ αντίπαλο την βάζει σε σκέψεις αφού πλέον η απόσταση από την 6-αδα έχει αυξηθεί στου 7 βαθμούς. Ίσως η ομάδα της Λεμεσού να επηρεάστηκε από την παράταση στο κύπελλο και τις πολλές απουσίες, χάνοντας σημαντικό έδαφος.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπρούνο Φελίπε στο 38’ λεπτό, το οποίο προήλθε από σοβαρό λάθος του Μουριέλ Μπέκερ.

Με αυτή τη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως αναφέραμε ανέβηκε στην 4η θέση με 34 βαθμούς (ισοβαθμία με τον Άρη) και την επόμενη (20η) αγωνιστική φιλοξενείται την Κυριακή (22/1, 19:00) από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Από την άλλη, με την ήττα η ΑΕΛ έμεινε στην 7η θέση με 25 βαθμούς και το ερχόμενο Σάββατο (21/1, 17:00) υποδέχεται την Καρμιώτισσα στο νέο γήπεδο Λεμεσού.