Η ΠΑΦΟΣ F.C. συνεχίζει την ‘’τρελή’’ πορεία της στο Πρωτάθλημα. Νίκησε και την ΑΝΟΡΘΩΣΗ με 1-0

Η ΠΑΦΟΣ F.C. νίκησε με 1-0 την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης», για πρώτη φορά στην ιστορία της, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Η απόδοση της ομάδας, το πάθος η σταθερότητα, η αυτοπεποίθηση αλλά και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα της Πάφου την καθιστούν το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Όσοι δεν το έχουν αντιληφθεί ή πιστεύουν ακόμα ότι κάποια λεγόμενη ‘’μεγάλη’’ ομάδα στο τέλος θα πάρει τον τίτλο, καιρός να το καταλάβουν ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτούνται τα στοιχεία που αναφέραμε πιο πάνω και αυτά τα έχει η φετινή ΠΑΦΟΣ F.C. και έχει όλα τα δεδομένα υπέρ της για να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπριακού Ποδοσφαίρου το Πρωτάθλημα μία ομάδα από την Πάφο.

Η ομάδα του Henning Berg συνεχίζει την ακάθεκτη πορεία της, παίρνοντας το 6o σερί τρίποντο και ξέφυγε στους +7β. από τον δεύτερο ΑΡΗ (αγωνίζεται αύριο με τη Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος).

Η ομάδα της Αμμοχώστου, «πλήρωσε» ξανά την αστοχία στην επίθεση, αλλά και τα λάθη στην άμυνα, χάνοντας νέο πολύτιμο έδαφος.

Το «χρυσό» και μοναδικό γκολ των ”Παφιτών” πέτυχε ο Name Moustapha, στις καθυστερήσεις του Α’ ημιχρόνου, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Με αυτή τη νίκη η ΠΑΦΟΣ F.C.  παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή με 29β. Την επόμενη (12η) αγωνιστική φιλοξενείται την Παρασκευή (25/11, 19:00) από τον ΑΡΗ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αντίθετα, με την ήττα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έμεινε στην 7η θέση με 14β. Την επόμενη (12η) αγωνιστική φιλοξενείται την Κυριακή (27/11, 19:00) από την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστες και ο Henning Berg αποθεώθηκαν από τους 4500 οπαδούς τους που φώναζαν:

”Εεεεε ωωωωω φερτε το Πρωτάθλημα στο Παφιακό”.

Πραγματικά όλοι στην Πάφο, ακόμα και αυτοί που δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ζουν μοναδικές στιγμές.