Καυστική ανακοίνωση ΕΘΝΙΚΟΥ: ”Κύριε Λενον, καλό θα ήταν να πάρετε μαθήματα από τον κόσμο σας”

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο Εθνικός Άχνας ευχαριστώντας τον κόσμο της Ομόνοιας και παραλληλα κακίζει την στάση του Neil Lennon. Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:
”Όλοι εδώ στο Δασάκι θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τεράστιο κόσμο της Ομόνοιας για το ζεστό χειροκρότημα στους ποδοσφαιριστές μας στο τέλος του τελικού κυπέλλου και για τον σεβασμό που έδειξαν στους δικούς μας οπαδούς όσοι – για τους δικούς τους λόγους – παρευρέθηκαν στην Δυτική κερκίδα.
Επίσης ένα ευχαριστώ σε όσους πέρασαν υπομονετικά από τα γραφεία της ομάδας μας για την αγορά των εισιτηρίων τους και σε όσους μιλήσαμε τηλεφωνικώς. Όλοι εδώ στο Δασάκι μέσα σε λίγες μέρες κάναμε φίλους που σίγουρα θα δούμε ξανά στα γήπεδα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και συγχαρητήρια. 💙💚
Κύριε Λενον, καλό θα ήταν να πάρετε μαθήματα από τον κόσμο σας και κάποια μέρα να γίνεται αντάξιος της ιστορίας της Ομόνοιας. Το γήπεδο δεν είναι καμία παμπ για να κάνετε την πλάκα σας προκαλώντας και προσβάλλοντας τον αντίπαλο, τα παιδιά του και την ιστορία του (που αμφιβάλουμε αν έχετε επίγνωση της). Οι μεγάλοι προπονητές δεν μετριούνται με τα κύπελλα ή με τα πρωταθλήματα άλλα με το ήθος και την εικόνα που βγάζουν στο γήπεδο. Με τις χειρονομίες σας ένα είναι το σίγουρο.. Είστε τόσο κύριος όσα και τα κύπελλα του Εθνικού μας… τουλάχιστον εμείς δεν πρέπει να ντρεπόμαστε!!
Η μεγαλύτερη μας ικανοποίηση είναι που ακόμα και οι ίδιοι οι οπαδοί σας που βρίσκονταν στην κερκίδα μας ντράπηκαν για λογαριασμό σας, ζητώντας μας συγγνώμη. Δεν ΜπυράΖει όμως.. Καλές διακοπές. Τις χρειαζόμαστε όλοι!”