Κρίμα, ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε . Πλήρωσε την ‘’χλωμή’’ εμφάνιση στο«Tele2 Arena»

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν με 3-2 της Djurgårdens, όμως αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Conference League με συνολικό σκορ 4-3. Το 1-0 πέτυχε ο Maglica στο 7’ λεπτό, με τον Blum  στο 23’ να σκοράρει για το 2-0. Σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο. Οι Σουηδοί μείωσαν το σκορ σε 2-1 με τον Andersson στο 69’ λεπτό, όμως ο ΑΠΟΕΛ απάντησε σχεδόν αμέσως με τον Marquinhos στο 75’ λεπτό να επιτυγχάνει  το 3-1. Ο  Asoro στις καθυστερήσεις (90’+1’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 3-2.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μπήκε σοβαρή και ψυχομένη στον αγωνιστικό χώρο με την παρότρυνση των χιλιάδων ένθερμων οπαδών του με στόχο να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα από την πρώτη αναμέτρηση. Ανοίξε το σκορ  γρήγορα και στη συνέχεια, η πίεση συνεχίστηκε, με τους Σουηδούς να μοιάζουν χαμένοι, μη μπορώντας να κάνουν φάση και γενικά χωρίς να κρατούν την μπάλα πάνω από λίγα δευτερόλεπτα. Το 2ο γκολ ήρθε αναμενόμενα και αυτό γρήγορα και πλέον ο ΑΠΟΕΛ το έβαλε φωτιά στην αναμέτρηση και στην κερκίδα. Όλοι άρχισαν να πιστεύουν ότι το θαύμα θα γίνει αφού πλέον υπήρχαν 67’ λεπτά  για να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να πετύχει το ζητούμενο, ένα 3ο γκολ που θα έφερνε την πρόκριση στα ίσα. Στο τελευταίο 10-λεπτο του Α’ ημιχρόνου οι Σουηδοί ανέβηκαν κάπως, κράτησαν τη μπάλα και γυρόφερναν στην περιοχή του Belec, όμως δεν απείλησαν ουσιαστικά.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ μπήκε ξανά αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο και έψαχνε το 3ο ‘’χρυσό’’  γκολ, όμως σταδιακά η κούραση έκανε την εμφάνιση της. Κάπου εκεί οι Σουηδοί κέρδισαν μέτρα και χώρους, κράτησαν μπάλα και πέτυχαν γκολ. Παρ’ όλα αυτά, οι «Γαλαζοκίτρινοι» πέτυχαν άμεσα το 3ο γκολ, κάνοντας το φινάλε της αναμέτρησης «συγκλονιστικό», ψάχνοντας απεγνωσμένα το 4ο πλέον γκολ.  Στις καθυστερήσεις όμως η Djurgårdens πέτυχε το 3-2 και το θαύμα έμεινε ημιτελές.

Πλέον, η ομάδα της Λευκωσίας θα δώσει όλη την προσοχή της αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις, κάνοντας αρχή με τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην Πάφος F.C.  στο ΓΣΠ, την ερχόμενη Κυριακή (28/08 – 20:00).