Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ δεν αποφάσισε πότε, που και αν θα γίνει με κόσμο ο τελικός

Ούτε που θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου, ούτε αν θα γίνει με κόσμο. Πλέον στα ερωτήματα προστέθηκε και η ημερομηνία διεξαγωγής του!

Κάθε χρόνο και χειρότερα! Όλα στον αέρα όσον αφορά στον τελικό Κυπέλλου. Μόνο οι δύο φιναλίστ, Άρης και Παναθηναϊκός, είναι δεδομένοι. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανοιχτά!

Το που θα γίνει, ακόμα παραμένει άγνωστο. Η ΕΠΟ που δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Γκουστάβο Πογιέτ για νέο συμβόλαιο, θα μιλήσει για την έδρα του τελικού, μετά τα κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικης! Από την τελευταία ανακοίνωση προέκυψε οτι δεν θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο και αυτό επειδή δεν το επιτρέπει η προκήρυξη. Δια της ατόπου απαγωγής το πάνε.

Άγνωστο αν θα γίνει με κόσμο. Το Πανθεσσαλικό που είναι επιλογή μπορεί να δεχθεί οπαδούς και των δύο ομάδων, αλλά δεν το επιτρέπει ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος που έχει θέσει ως προϋπόθεση για να παραχωρηθεί το γήπεδο, να μπουν μόνο μαθητές και προσκλήσεις. Κάτι με το οποιο διαφωνούν ΕΠΟ και ομάδες, αφού ο τελικός όπως λένε στην Ομοσπονδία, είναι γιορτή. Τι σόι γιορτή είναι αυτή που δεν ξέρεις το που και το πότε, άλλη ιστορία.

Γιατί πλέον είναι άγνωστο και το μόνο γνωστό, πέρα από τους φιναλίστ. Το πότε θα γίνει τελικά ο τελικός Κυπέλλου! Η 18η Μαϊου που ήταν η ημερομηνία του τελικού, παίζεται πλέον. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός συνεχίζουν τα ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο Conference League, τα δεδομένα διαφοροποιούνται και ο τελικός είναι πλέον πολύ πιθανό να γίνει στις 25 Μάη.

Δύο μήνες πριν και όλα είναι στον αέρα. Άρης και Παναθηναϊκός δεν μπορεί όμως. Κάπου, κάπως, κάποτε, θα συναντηθούν για να διεκδικήσουν το τρόπαιο!