Μέσα σε μια καυτή ατμόσφαιρα η ΑΕΚ προσπάθησε αλλά έχασε από την Φενερμπαχτσε

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι «Kιτρινοπράσινοι» δεν κατάφεραν να αντιδράσουν κόντρα στην γηπεδούχο, που καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, είχε ψηλά τις γραμμές της και πίεζε, για την κατοχή της μπάλας, με αποτέλεσμα να απειλεί συνεχώς την εστία του Πίριτς.

Οι Τούρκοι ήταν κυρίαρχοι στον αγώνα, από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και δεν έδωσαν περιθώρια στην ομάδα της Λάρνακας, εμποδίζοντας την κυκλοφορία τους με υψηλό πρέσινγκ και μάχες στην μεσοεπιθετική γραμμή του γηπέδου.

Το 1-0 πέτυχε ο Μπατσουαγί στο 35’  λεπτό σκορ με το οποίο έκλεισε το Α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό με την Φενερμπαχτσε να πιέζει αλλά να μην βρίσκει το γκολ μέχρι που ο Μάμας με αυτογκόλ στο 79’ λεπτό πέτυχε το τελικό 2-0.

Μετά την ήττα η ΑΕΚ παρέμεινε στην τρίτη θέση με 3 βαθμούς, ενώ η Φενέρμπαχτσε έφτασε τους 7 και βρίσκεται σε ισοβαθμία με τη Ρεν, στην κορυφή του ομίλου.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά, την Πέμπτη (13/10) στην «ΑΕΚ Αρένα» για την 4η αγωνιστική των ομίλων της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.