Δεν πήρε αυτό που άξιζε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κόντρα στην Αλκμαάρ. Έχασε με 3-2 στο τέλος του αγώνα.

Οι ‘’Γαλάζιοι’’ έστω και με πολλές απουσίες ήταν εξαιρετικοί, έπαιξαν στα ίσα την Αλκμααρ αλλά δυστυχώς δεν πήραν αυτό που δικαιούνταν, και έφυγαν με ήττα με 3-2 στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ όταν ο Χατζηδιάκος σέρβιρε στον Όντγκααρντ που πέτυχε το 1-0 στο 16΄ λεπτό. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν αποσυντονίστηκε από το γκολ και έβγαλε άμεση αντίδραση με τον Γιόστεν να ισοφαρίζει σχεδόν αμέσως στο 19’ λεπτό.                                Το 1-1 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Ολλανδοί αν και κρατούσαν την μπάλα όμως δεν ήταν απειλητικοί μέχρι που ήλθε ένα αχρείαστο τάκλιν του Βουκασιν Γιοβάνοβιτς στον μαρκαρισμένο χωρίς διεξόδους Ντε Βιτ με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει την άσπρη βούλα από την οποία ο ίδιος να εκτελεί εύστοχα στο 62’ λεπτό επιτυχαίνοντας το 2-1.

Όμως και πάλι οι ποδοσφαιριστές του Νταβιτ Καταλά δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και πάλι σχεδόν άμεσα ισοφάρισαν με ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ εκτός περιοχής από τον Καμπράλ στο 70’ λεπτό.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι Ολλανδοί είχαν σοκαριστεί από την ε νέου ισοφάριση, σε μία αδράνεια στο κέντρο της άμυνας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο Κάρλσον μετά από σέντρα αμαρκάριστος πιάνει την κεφαλιά η οποία καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γιοβάνοβιτς στο 86’ λεπτό επιτυχαίνοντας το τελικό 3-2.

Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές των ‘’Γαλάζιων’’ καταχειροκροτήθηκαν από τους 1250 οπαδούς τους στο πέταλο που ήταν καταπληκτικοί καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στους 9 βαθμούς με το απόλυτο η Αλκααρ, στον 1 βαθμό ο Απόλλωνας που παραμένει στο “κόλπο” της πρόκρισης μέσω της 2ης θέσης αν καταφέρει να νικήσει τους Ολλανδούς