Τι δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφόρου στην ιστοσελίδα μας για τον αγωνα της Δευτέρας, τον Xisco Muñoz και τους οπαδούς της ”Κυρίας”

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας σχετικά με τον νέο προπονητή της ομάδας, τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ καθώς και τους οπαδούς της ομάδας ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Δημήτρης Χριστοφόρου δήλωσε τα ακόλουθα:

Για τον νέο προπονητή της ομάδας κ. Xisco Muñoz:

Τον περιβάλλουν με πλήρη εμπιστοσύνη και στήριξη. Ασπάζονται πλήρως την δήλωση του ότι στόχος του είναι ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βελτιωθούν και ότι θα εργαστεί έτσι ώστε να βρει η ομάδα τις κατάλληλες ισορροπίες για να υπάρχουν οι κατάλληλες λύσεις στην αγωνιστική συμπεριφορά τους. Με την πρόσληψη του αναμένουν ότι θα πρέπει να φέρει τα ποθητά αποτελέσματα και να γίνει πιο αποδοτική αφού σε κάθε αγώνα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ εκ φύσεως της είναι ομάδα επιθετική που επιδιώκει πάντα την νίκη.

Για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ:

Θα πρέπει να αγωνιστούμε με πάθος για τη νίκη έτσι ώστε να μειωθεί η διαφορά από την ομάδα της Λεμεσού στον ένα βαθμό για να μην αυξηθεί η πίεση στα επόμενα παιγνίδια πέραν από τα λογικά επίπεδα που υπάρχουν πριν από κάθε αγώνα. Δεν τους επηρεάζει τον γεγονός ότι ο αντίπαλος θα προέρχεται από ένα δυνατό παιγνίδι στην Ευρώπη που έδωσαν δυνάμεις αφού ο αγώνας είναι σημαντικός και για τον αντίπαλο και ανεξαρτήτως κούρασης ή όχι θα βάλουν και αυτοί την ανάλογη ένταση στον αγώνα.

Για τους οπαδούς της ‘’Κυρίας’’:

Γνωρίζουμε ότι νοιώθουν πικραμένοι μετά και την ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ, όμως τώρα είναι που τους χρειαζόμαστε για να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές, να τους στηρίξουν και να στηρίξουν και τον νέο προπονητή με στόχο τη νίκη που θα αλλάξει και την ψυχολογία της ομάδας.