Μεγάλη η ‘’Κυρία’’ που νίκησε με 0-1 την ΑΕΛ στο Τσίρειο και έπιασε 6-άδα

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ανόρθωση με 0-1 επί της ΑΕΛ στο Τσίρειο, για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της Αμμοχώστου μετά από 2½ μήνες. Η τελευταία εκτός έδρας νίκη ήταν στις 9 Σεπτεμβρίου επί της Καρμιώτισσας με 0-2.

Ήταν μια σαφώς βελτιωμένη εμφάνιση και με το γκολ του Νινγκά στο 44′ λεπτό, η «Κυρία» κατάφερε να ανεβεί ξανά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Λεμεσού, η οποία δείχνει επιστρέφει στα άσχημα αποτελέσματα έχοντας εκ νέου κακή εικόνα. Σημειώνουμε και την απουσία του Τσέντομιρ Γιανέβσκι από τον πάγκο η οποία και αυτή έπαιξε τον ρόλο της.

Με αυτή την ήττα η ΑΕΛ έπεσε στην 9η θέση με 14β. και την επόμενη 13η αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή (4/12, 19:00) έχει το Λεμεσιανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη αν θα διεξαχθεί στο Νέο Γήπεδο της Λεμεσού ή στο Τσίρειο.

Από την άλλη, με τη νίκη η Ανόρθωση ανέβηκε στην 6η θέση με 17β. και την ερχόμενη Κυριακή (4/12, 17:00) υποδέχεται τον ΑΡΗ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».