Μετά από ένα αγώνα θρίλερ ΠΑΦΟΣ F. C. και ΑΠΟΛΛΩΝ εξήλθαν ισόπαλοι

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο “Στέλιος Κυριακίδης” που καθήλωσε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο όσους βρίσκονταν στο γήπεδο αλλά και αυτούς που το παρακολουθούσαν από την τηλεόραση ΠΑΦΟΣ F. C. και ΑΠΟΛΛΩΝ εξήλθαν ισόπαλοι 2-2.

Η ΠΑΦΟΣ F. C. προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 3′ λεπτό με γκολ του Ζαιρο. Παρόλες τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων να πετύχουν γκολ το σκορ δεν άλλαξε και το 1-0 ήταν και το αποτέλεσμα του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β ημιχρόνου ο ΑΠΟΛΛΩΝ ανέβασε την απόδοσή του και κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βα το οποίο επιβεβαιώθηκε και από το VAR, το οποίο εκτέλεσε ο Σαχαρ στο 49′ λεπτό και πέτυχε το 1-1.

Στο 55′ λεπτό ο Βα πέτυχε γκολ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μετά από κεφαλιά του Χένρι που ακυρώθηκε οριακά ως off-site από το VAR.

Στο 69′ λεπτό κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ναμ με φοβερό σουτ εκτός περιοχής που πήρε μια παράξενη τροχιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού πρώτα κτυπησε στο δοκάρι σημειώνοντας το 2-1 για την ΠΑΦΟΣ F. C.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το 2-1 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα ο Χαμάς είχε έμπνευση και με ένα εκπληκτικό σουτ στο 90′ + 5′ από μακριά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR το οποίο επικύρωσε το γκολ και ο αγώνας έληξε χωρίς να γίνει σέντρα. Με αυτό το γκολ έμπνευσης του Χαμάς  σημειώθηκε το τελικό 2-2.