Με μπόλικο άγχος η ΠΑΦΟΣ F.C. νίκησε την ΑΕΛ και παραμένει σε τροχιά τίτλου

Επανήλθε στις νίκες η ΠΑΦΟΣ F.C. μετά από δύο αγωνιστικές, αφού νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έφτασε τους 48 βαθμούς παραμένοντας μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι Παφίτες είχαν την υπεροχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως δυσκολεύονταν  να διασπάσουν την αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων.

Το Α’ ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό και όσο ο χρόνος περνούσε άρχισαν να πυκνώνουν οι σκέψεις στην ομάδα του Henning Berg ότι θα ‘’κολλήσουν’’ 3η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη. Τελικά οι σκέψεις διαλύθηκαν αφού ο  Τάνκοβιτς έδωσε τη λύση σκοράροντας στο 78’ λεπτό.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και η ΠΑΦΟΣ F.C. πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Με προβλήματα τραυματισμών τελείωσε τον αγώνα η Λεμεσιανή ομάδα με τον Τεσέιρα και Μιλιντσεάνου στο 54’ λεπτό και 69’ λεπτό αντίστοιχα να αποχωρούν από τον αγώνα. Ο Τσερνομιρ Γιαννέφσκι κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αφού περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, ώστε να δει το μέγεθος του προβλήματος σε μια κρίσιμη περίοδο ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα  η ΑΕΛ έμεινε στην 8η θέση με 31 βαθμούς, έχοντας λίγες πιθανότητες να μπει στην πρώτη εξάδα.

Στην επόμενη (24η) αγωνιστική, η ΠΑΦΟΣ F.C.  φιλοξενείται τη Δευτέρα (20/02, 19:00), στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ και η ομάδα της Λεμεσού υποδέχεται την Κυριακή (19/02, 15:30), στο νέο γήπεδο Λεμεσού την ΑΕΚ.