Μια ΟΜΟΝΟΙΑ με Ευρωπαϊκό ‘’κοστούμι’’, νίκησε μέσα στο Βέλγιο και έθεσε στέρεες βάσεις πρόκρισης

Εντελώς διαφορετική και ιδιαιτέρως σοβαρή παρουσιάστηκε ψες η ΟΜΟΝΟΙΑ στο «Ghelamco Arena»,  σε σχέση με το Super Cup. Θα έλεγε κανείς ότι ξανά παρουσιάστηκε ως Ευρωπαία και έδειξε ότι ήξερε ακριβώς τι ήθελε στο γήπεδο και πώς να το πάρει. Μετά από  εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε 0-2  της Gent Βελγίου και έκανε ένα τεράστιο βήμα για είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Κόντρα σε όλα της περιρρέουσας ατμόσφαιρας (αργοπορημένος μεταγραφικός σχεδιασμός, κάκιστη εμφάνιση με ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ θέμα Λοΐζου)  οι ‘’Πράσινοι’’ παρουσιάστηκαν αντάξιοι των προσδοκιών και έβαλε γερές «βάσεις» πρόκρισης στα γκρουπ της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA.

Οι «πράσινοι» (που χθες αγωνίστηκαν με κόκκινα) θύμισαν το καλό τους πρόσωπο που είχαν και τα προηγούμενα χρόνια στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και τον ακόμα μια φορά ‘’κέρβερο’’ κάτω από τα δοκάρια  Fabiano  που όποτε χρειάστηκε «κατέβασε τα ρολά» και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του για ακόμη μια φορά.

Άψογο στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο  από τον Neil Lennon, που με την τακτική του βραχυκύκλωσε  τους Βέλγους, ενώ οι ποδοσφαιριστές του ήταν σχεδόν αλάνθαστοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα δύο υπέρ πολύτιμα γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέτυχαν το 0-1 ο Χαραλάμπους  στο 19′ λεπτό  και  το 0-2 ο Barker στο 76′ λεπτό.

Πλέον στο «Τριφύλλι» είναι αποφασισμένοι να «σφραγίσουν» την πρόκριση στη ρεβάνς του ΓΣΠ (25/8, 20:00) εχοντας και τη μαζική στήριξη του ‘’Πράσινου’’ κόσμου της.