Μπέος: ‘’Ναι για Πανθεσσαλικό με προσκλήσεις για 400 άτομα”. Ευκαιρία για την Κύπρο να επανέλθει για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Η ΕΠΟ έστειλε επίσημη επιστολή στον Δήμο του Βόλου για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού και ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε θετικά. Συνολικά 400 προσκλήσεις!

Η ΕΠΟ ζήτησε με επίσημη επιστολή στον Δήμο Βόλου το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Βέβαια, από την πλευρά του δημάρχου της πόλης, Αχιλλέα Μπέου μπαίνει η προϋπόθεση ο αριθμός των θεατών να είναι 400 και μάλιστα με προσκλήσεις που θα βγάλει η Ομοσπονδία.

Η τελευταία από την πλευρά της, θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη οπότε θα αποφασίσει σχετικά με τους όρους διεξαγωγής του τελικού. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται αυτή τη στιγμή η έδρα που θα είναι αυτή που λέει η προκήρυξη: Το Πανθεσσαλικό.

Μένει να υπάρξει τυπική επιβεβαίωση για την ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο τελικός. Εκτός απροόπτου η σέντρα θα γίνει την Τετάρτη 24 Μαΐου. Αυτό βέβαια που «καίει» είναι να δούμε αν πράγματι θα γίνει ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών, με 400 ονομαστικές προσκλήσεις συνολικά.

Με τα πιο πάνω δεδομένα δίνεται η ευκαιρία στην Κυπριακή Αστυνομία να αναθεωρήσει την αρνητική απάντηση της και να αντιπροτείνει αντί τα 400 άτομα με προσκλήσεις από τις δύο φιναλίστ του Κυπέλλου όπως προτείνει ο Δήμαρχος Βόλου κος. Μπέος για το «Πανθεσσαλικό» να προτείνει στην ΕΠΟ 1500 φιλάθλους από κάθε ομάδα με ονομαστικό κατάλογο και πλήρη στοιχεία αλλά και 1000 Κύπριους φιλάθλους για κάθε ομάδα με κάρτα οπαδού. Επίσης να δοθούν από 250 Προσκλήσεις για κάθε ομάδα από την ΕΠΟ για μετόχους, παράγοντες, χορηγούς κλπ. ως επίσης και 250 προσκλήσεις σε Κύπριους αξιωματούχους, αθλητικούς παράγοντες κλπ.

Το κέρδος από μια τέτοια απόφαση θα είναι τεράστιο.