Μόνικα και Κατερίνα, δύο όμορφες stewards στο νέο γήπεδο Λεμεσού

Σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα υπάρχουν οι πρωταγωνιστές που φαίνονται εντός και εκτός γηπέδου ( ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, ιατροί,  διαιτητές,  πυροσβέστες, νοσηλευτές, ball boys, φωτογράφοι, cameramen, παρατηρητές, δημοσιογράφοι κλπ).

Υπάρχουν όμως και οι επιτηρητές γηπέδων (stewards) που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και καταστολή της βίας στα γήπεδα ως επίσης εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την καθοδήγηση των θεατών κατά την είσοδο τους στις κερκίδες, την επίβλεψη έξω από τους χώρους των αποδυτηρίων, των δημοσιογραφικών θεωρείων, των αιθουσών δημοσιογραφικών διασκέψεων κλπ.

Στον πρώτο ιστορικό αγώνα στο νέο γήπεδο της Λεμεσού μεταξύ ΑΠΟΛΛΩΝΑ και Δόξας Κατωκοπιάς συναντήσαμε 2 όμορφες παρουσίες που εξασκούν το λειτούργημα του steward και κατοικούν στην Πάφο. Την Κατερίνα που εκτελούσε καθήκοντα στην κερκίδα και την Μόνικα που εκτελούσε καθήκοντα στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Οι όμορφες stewards ευχαρίστως μας χάρισαν το χαμόγελο τους και δήλωσαν χαρούμενες που έδωσαν το παρών τους στο πρώτο ιστορικό παιγνίδι καθώς και για τις εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου της Λεμεσού.

Ανέφεραν δε ότι επιθυμία τους είναι να βρίσκονται συχνά για καθήκοντα στο νέο γήπεδο, κάτι που τους το ευχόμαστε γιατί άλλωστε ομορφαίνουν και το γήπεδο με την παρουσία τους.