Πέρασε νικηφόρα από το Τσίρειο η ΠΑΦΟΣ F.C. κόντρα στην Καρμιώτισσα

Η Πάφος F.C. νίκησε 1-0 εναντίον την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον ΑΠΟΕΛ. 

Οι «Παφίτες» μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραν με άνεση το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποια καλά διαστήματα, όμως δεν κατάφεραν να φέρουν στα ίσα τον αγώνα και γνώρισαν την ήττα, στο ντεμπούτο του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, πέτυχε με κεφαλιά ο Ζάιρο μόλις στο 14’ λεπτό, φτάνοντας τα δέκα συνολικά τέρματα, στο πρωτάθλημα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα των Πολεμιδιών παρέμεινε στην 10η θέση με 15 βαθμούς και οι Παφίτες στην δεύτερη με 34 βαθμούς.

Στην επόμενη (16η) αγωνιστική, η ομάδα των Πολεμιδιών φιλοξενείται την Παρασκευή (23/12, 19:00), στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την Ανόρθωση και οι Παφίτες υποδέχονται την ίδια μέρα (23/12, 4:30), στο «Στέλιος Κυριακίδης» τον Ακρίτα.

11-άδες

Καρμιώτισσα (Σωφρόνης Αυγουστή):  Κνόμπλοχ, Χούμποτσαν, Τάντι (57΄Αβραάμ), Τζανακάκης (79′ Γκραντινάρου), Μαλόνε, Οικονομίδης, Ελ Αλουχί, Ντούμπια, Χατζηβασίλης (57′ Ανδρονίκου), Κουλιμπαλί, Ζελάγια (57′ Ντούρις).

Πάφος F.C.  (Χένινγκ Μπεργκ):  Άντος, Κβίντα, Μπάιριτς, Ικόκο, Ζουνίνιο, Ντράγκομιρ (46′ Πελάτζιο), Ναμ, Βαλακάρι (88′ Αμπντουραχίμι), Σεμέδο, Τάνκοβιτς, Ζάιρο.