Νέα νίκη για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ”πάτησε” προσωρινά κορυφή (βίντεο)

Πήρε τον ‘’αέρα’’ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο ΑΠΟΕΛ αφού νίκησε ακόμα ένα ντέρμπι των αιωνίων.

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2-0 την ΟΜΟΝΟΙΑ, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, οι «Γαλαζοκίτρινοι» έδειξαν να το θέλουν περισσότερο και πήραν κι αυτό το ντέρμπι αιωνίων, κάνοντας το 3/3 στη φετινή σεζόν και ανεβαίνοντας εκ νέου στην 1η θέση.

Μια μέτρια και πάλι εμφάνιση από τους ‘’Πράσινους’’  που με τα λάθη και στιγμές αδράνειες στην άμυνα, δέχθηκαν άλλη μια ήττα απέναντι στον «αιώνιο», βάζοντας σε κίνδυνο το πλασάρισμα στην  6-άδα.

Το Α’ ημίχρονο δεν είχε να μας προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο και έληξε με 0-0.

Στο Β’ ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ έδειχνε να ‘’πατά’’ σχετικά καλύτερα στο χορτάρι και ο Ντάλσιο άνοιξε το σκορ στο 59′ λεπτό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Ο αγώνας έδειχνε ότι έγερνε προς τον ΑΠΟΕΛ αφού ο Εφραίμ στο 82’ λεπτό πέτυχε το τελικό 0-2 για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Με αυτή την η ήττα η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέμεινε -προσωρινά- στην 5η θέση με 38 βαθμούς και την τελευταία (26η) αγωνιστική φιλοξενείται την Κυριακή (5/3, 17:00) από την ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ στο «Τσίρειο».

Ο ΑΠΟΕΛ με τη νίκη ανέβηκε -προσωρινά- στην κορυφή με 56 βαθμούς (στο +2 από την ΑΕΚ που έχει αγώνα λιγότερο) και τη μεθεπόμενη Δευτέρα (6/3, 19:00) υποδέχεται τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ στο ΓΣΠ.

 

Οι δύο «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν και την ερχόμενη Τετάρτη (1/3, 18:00) για τα προημιτελικά του κυπέλλου, στη ρεβάνς της νίκης των «γαλαζοκιτρίνων» με 2-1.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα: