ΑΝΟΡΘΩΣΗ και ΑΕΛ εξήλθαν ισόπαλες 1-1. Η ομάδα της Αμμοχώστου οριστικά εκτός 6-άδας

ΑΝΟΡΘΩΣΗ και ΑΕΛ ήθελαν το τρίποντο  στο «Αντώνης Παπαδόπουλος, όμως έμεινα στην ανεπιθύμητη ισοπαλία με 1-1, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ήταν ομολογουμένως καλύτερη σε μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα και θα μπορούσε να πει κανείς ότι αν έπρεπε να υπάρχει νικητής θα ήταν η ομάδα της Αμμοχώστου. Οι «λέοντες» δεν θύμισαν τον πολύ καλό εαυτό τους της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ με την απόδοση τους.

Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να προηγηθούν αλλά είχαν δύο δοκάρια στο Α’ ημίχρονο, ένα στο 35′ λεπτό με τον Μρας και δεύτερο με τον Μπαϊσίνιο στο 41′ λεπτό. Το Α’ ημίχρονο έληξε με 0-0.

Στο Β’ ημίχρονο και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι για το γκολ, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα οι Λεμεσιανοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κατσανίκλιτς στο 58’ λεπτό.

Οι γηπεδούχοι , έβγαλαν αντίδραση είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως δυσκολεύτηκαν να τις ολοκληρώσουν.  Εκεί που όλα έδειχνα ότι η ΑΕΛ θα έπαιρνε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, τελικά ο Χριστοφή κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 88’ λεπτό, δίνοντας έστω το ελάχιστο τον ένα βαθμό στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Η ισοπαλία δεν βόλεψε καμία ομάδα, εφόσον η «Κυρία» παραμένει οριστικά στο Β’ γκρουπ και στην 9η θέση με 33 βαθμούς, ενώ μόνο με  για την ομάδα της Λεμεσού υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες με συνδυασμό αποτελεσμάτων υπέρ της για να αναρριχηθεί στην πρώτη εξάδα αφού τώρα είναι στην 8η θέση με 35 βαθμούς.

Στην επόμενη (26η) αγωνιστική, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ φιλοξενείται την Τρίτη (07/03, 18:00),  στο νέο γήπεδο Λεμεσού από την ΑΡΗ και η ΑΕΛ υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος την Δευτέρα (06/03, 18:00), στο ίδιο γήπεδο τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: