ΠΑΦΟΣ F.C. και ΑΡΗΣ ήθελαν τρίποντο, έμειναν όμως στην ισοπαλία

Το ντέρμπι κορυφής στην Πάφο δεν ανέδειξε νικητή μεταξύ της γηπεδούχου ΠΑΦΟΣ F.C. και του ΑΡΗ  στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο για να ξεφύγουν η μια από την άλλη αλλά και για να διατηρήσουν στενή επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.

Η ‘’Ελαφρά Ταξιαρχία’’ προηγήθηκε στο σκορ με τον Σζόκε (35’), με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Ζάϊρο (69’).

Με την ισοπαλία αυτή ο  ΑΡΗΣ έφτασε στους 50 βαθμούς και παραμένει στη 3η θέση, στο -4 από την κορυφή, ενώ η ΠΑΦΟΣ F.C. στους 49 βαθμούς και στην 4η θέση, στο -5 από την κορυφή. Οι δύο ομάδες έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο από ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ που προπορεύονται στη βαθμολογία.

Για την επόμενη, 26η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, η ΠΑΦΟΣ F.C.  θα πάει στο ‘’Μακάρειο’’ για να αντιμετωπίσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (07/03 – 19:00). Ο ΑΡΗΣ θα φιλοξενήσει στο νέο στάδιο Λεμεσού την ΑΝΟΡΘΩΣΗ (07/03 – 18:00).

Οι 11-άδες των δύο ομάδων:

ΠΑΦΟΣ F.C. (Χένινγκ Μπεργκ): Ίβουσιτς;, Κβίντα, Κανέ, Ζάιρο, Ικόκο, Ζουνίνιο,Τάνκοβιτς (Χέσταντ 90+6′), Ναμ (Βαλακάρι 58′), Μπρούνο (Αμπντουραχίμι 84′), Μπαΐριτς, Πελάζιο (Ντράγκομιρ 84′)

 

ΑΡΗΣ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Πηλέας, Μποακί, Μπένγκτσον (Μπράουν 68′), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα (Στεπίνσκι 65′), Στρούσκι, Μπρόρσον (Καζού 73′), Σζόκε, Μπαμπίκα, Κακόριν

Τα στιγμιότυπα του αγώνα: