Νέα νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί της ΑΕΛ που ‘’φωνάζει’’ για μη καταλογισμό ενός πέναλτι

Η ΑΕΚ συνεχίζει την ανοδική της πορεία με νέα νίκη επί της ΑΕΛ με 1-0 στην «ΑΕΚ Arena» για την 11η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Το Α’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να κρατήσουν μπάλα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο Β’ ημίχρονο οι ‘’Κιτρινοπράσινοι’’ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, στο 65’ λεπτό με Altman Omri μετά από ατομική ενέργεια.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν ευτύχισαν να σκοράρουν όμως διαμαρτύρονται έντονα για μη καταλογισμό πέναλτι στο 81’ λεπτό. Χαρακτηριστικά ο Εκπρόσωπος Τύπου των ‘’Λεόντων’’ δήλωσε μετά τον αγώνα για την συγκεκριμένη φάση ‘’ Είχαμε ένα πεντακάθαρο πέναλτι. Όχι μόνο δεν δόθηκε αλλά ο VARίστας δεν κάλεσε καν τον διαιτητή να δει τη φάση. Δεν ξέρω γιατί δεν εξετάστηκε η φάση.’’

Στην επόμενη αγωνιστική, οι Λαρνακείς φιλοξενούν το Σάββατο (26/11, 19:00), στην «ΑΕΚ Αρένα» τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και οι «Γαλαζοκίτρινοι» υποδέχονται την Κυριακή (27/11, 19:00), στο Τσίρειο την Ανόρθωση