Νίκη ανάσας για τη ΔΟΞΑ επί της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ

Πολύ σημαντική νίκη πήρε η ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς. Η ομάδα του Κώστα Σακκά επικράτησε με 3-2 της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδίων στο «Γλαύκος Κληρίδης-Επιστροφή» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντούρις (23’), όμως η ανατροπή για τη Δόξα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο από τους Τρούγιτς (55’), Ασάντε (75’) και Κοβάσεβιτς (86’). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καλτσάς (90+2’).

Με το τρίποντο αυτό, η ΔΟΞΑ έφτασε τους 18 βαθμούς, φτάνοντας την ΕΝΩΣΗ που βρίσκεται εκτός ζώνης του υποβιβασμού. Από την άλλη, η ομάδα των Πολεμιδίων έμεινε στους 27 βαθμούς και σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.

Για την επόμενη, 26η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος , η ΔΟΞΑ θα πάει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει τον ΑΚΡΙΤΑ  Χλώρακας (05/03 – 19:00) στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ θα φιλοξενήσει στο Τσίρειο την Ομόνοια (05/03 – 17:00).

Ενδεκάδες

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Ολιβέιρα (Ίλιτς 83′), Κέρλα, Τιτζανί (Ασαμόα 46′), Σαντίκ, Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι (Ογιάλα 90+2′), Ασάντε (Μέσκα 90′), Τρούγιτς (Ερέρα 83′)

Καρμιώτισσα (Αλεξάντερ Κερζακόφ): Κνόμπλοχ, Σελούτσκα, Μαλόνε, Ντούμπια (Κουλιμπαλί 87′), Γκραντινάρου, Μήτσο, Οικονομίδης (Μπεν Σαλάμ 68′), Ντούρις, Γκράβενμπερχ (Γιουσούφ 68′), Λουκίλι, Νεοφύτου (Καλτσάς 87′)

Τα στιγμιότυπα του αγώνα: