ΟΜΟΝΟΙΑ: Αναμετράται με την πανίσχυρη Manchester United και θα παλέψει για το όνειρο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε ψες την προετοιμασία της ενόψει του αποψινού αγώνα (19:45) στο ΓΣΠ, κόντρα στο ποδοσφαιρικό μεγαθήριο της Manchester United για την 3η αγωνιστική των Ομίλων του Europa League.

Έχει μπροστά της ένα τεράστιας δυσκολίας έργο η ομάδα των ‘’Πρασίνων’’ αλλά και μια τεράστια πρόκληση.  Όλοι προσδοκούσαν αυτή τη στιγμή από την στιγμή που τελείωσε η κλήρωση και έγινε γνωστό ότι η πανίσχυρη Αγγλική ομάδα με τρέχουσα αξία ποδοσφαιριστών τα….€800 εκατομμύρια θα ερχόταν να αντιμετωπίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ των μόλις €19 εκατομμυρίων.

Η ώρα έφτασε λοιπόν και απόψε ο Ιρλανδός προπονητής Neil Lennon καλείται να βρει λύσεις και να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του για να δώσουν όλες τους τες δυνάμεις με πάθος και χωρίς μοιρολατρία να κοιτάξουν στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλο.

Οι ‘’Πράσινοι’’ αναντίλεκτα θα αναμετρηθούν με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, όμως θέλουν και γιατί όχι δηλαδή να έχουν βαθμολογικό κέρδος από την αναμέτρηση. Είναι ένα ματς με φαβορί και αουτσάιντερ, όμως στο ποδόσφαιρο γράφονται οι μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Γι’ αυτό μπάλα είναι και γυρίζει κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το οτιδήποτε για την Ομόνοια απέναντι στους Άγγλους, θα απολαυσει την αναμέτρηση και ίσως κάνει το….μπαμ!!