Πρώτος επίσημος αγώνας στο νέο γήπεδο της η ΔΟΞΑ που υποδέχεται τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Καλησπέρα από το μικρό παλατάκι της προσφυγικής ομάδας της ΔΟΞΑΣ Κατωκοπιάς το «Κατωκοπιά Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης»  στην Περιστερώνα  χωρητικότητας 3,590 θεατών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εγκαταστάσεις είναι άψογες και τα δημοσιογραφικά είναι άνετα για την εργασία μας και πολύ καλύτερα από άλλα μεγαλύτερα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας. Ένα μεγάλο μπράβο στη Διοίκηση της προσφυγικής ομάδας.

Σήμερα είναι το πρώτο επίσημο παιγνίδι στο γήπεδο αυτό με την ΔΟΞΑ να υποδέχεται τον περσινό Πρωταθλητή ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού. Η προσφυγική ομάδα έδειξε με το καλημέρα του Πρωταθλήματος ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και το απέδειξε στην πρεμιέρα κόντρα στην Ευρωπαία ΑΕΚ με το 1-1 που απέσπασε με μια πολύ καλή εμφάνιση.

Οι ποδοσφαιριστές του Ricardo Chéu είναι πανέτοιμοι για να δώσουν την ‘’μάχη’’ τους για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Πρωταθλητές για να εγκαινιάσουν το νέο τους γήπεδο με επιτυχία.

Από την άλλη οι ‘’Γαλάζιοι’’ του David Catala γνωρίζουν ότι όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Πρωταθλητή σε κάθε Πρωτάθλημα και είναι προετοιμασμένοι με σοβαρότητα και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο να ‘’αποδράσουν’’ από τα βουνά της Περιστερώνας με το τρίποντο.

Την προσπάθεια των ‘’Γαλάζιων’’ στηρίζουν 1600 περίπου τρελαμένοι Φυγάδες που αρκετοί συνδύασαν τον αγώνα και ήλθαν στην περιοχή από νωρίς για φαγητό και καφέ στην δροσιά του βουνού.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: