Σε ένα αγώνα με ελάχιστες φάσεις Ομόνοια και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 (στιγμιότυπα)

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Ομόνοια και ΑΕΚ σε ένα αγώνα ελάχιστες μεγάλες ευκαιρίες. Η Ομόνοια μετά από αυτό το αποτέλεσμα ανεβαίνει στους 17 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ πάει στους 13.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Σολ απείλησε την εστία του Φαμπιάνο αλλά ο Βραζιλιάνος μάζεψε εύκολα. Στο 19ο λεπτό ο Κακουλλής από κοντά και υπό πίεση, προσπάθησε να νικήσει τον Πίριτς στην εξέλιξη μιας εκτέλεσης κόρνερ, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μάζεψε. Στο 23ο λεπτό ο Κακουλλής έκανε ένα καλό σουτ εντός περιοχής και κέρδισε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Πίριτς. 3 λεπτά μετά ο Τόνγκια έπιασε ένα σουτ από απόσταση με την μπάλα να πηγαίνει πάνω από τα δοκάρια. Στις καθυστερήσεις γκολ του Κακουλλή σωστά ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ μετά από λίγο ο Σάντσες είχε ένα μακρινό άστοχο σουτ.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους Ομόνοια και ΑΕΚ δεν είχαν τις μεγάλες φάσεις, πέραν από μερικές προϋποθέσεις που δεν οδήγησαν σε ξεκάθαρη φάση. Μετά το πρώτο 10λεπτο η Ομόνοια προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική, έφτιαξε περισσότερες προϋποθέσεις αλλά δεν βρήκε την ουσία. Κέρδισε μέτρα στην συνέχεια και η ΑΕΚ αλλά ούτε αυτή βρήκε την ξεκάθαρη φάση.

Στο 78’ ο Μπεζούς σημάδεψε το δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Πίριτς έκανε μεγάλη απόκρουση σε κοντινό πλασέ του Κούσουλου. Στο 82’ ο Σεμέδο είχε ένα κακό τελείωμα.

Στο 88’ ο Πίριτς σταμάτησε ένα σουτ του Αλιούμ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Σιπριάνο, Μπασιρού (80’ Χαραλάμπους), Κούσουλος, Σίμιτς (40’ Λοΐζου), Σεμέδο, Μπέζους (79’ Αλιούμ), Κακουλλής (68’ Ανσαριφάρντ).

ΑΕΚ (Χοσέ Λουίς Ολτρα): Πίριτς, Ντιουνκού, Τόμοβιτς, Ρομπέρζ, Σάντσεθ, Λέντες, Καπτούμ, Ντίμερς, Φαράζ (64’ Γκιούρτσο), Τόνγκια, Σολ.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: