Σημαντική νίκη με ανατροπή για την ΟΜΟΝΟΙΑ που μάλλον «κλειδώνει» 6-άδα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα και έφυγε με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που εκτός εκπλήξεως (σ.σ. μόνο με νίκη της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ μένει εκτός) σημαίνει είσοδο στην 6-άδα

Σε ένα αγώνα που οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα όμως δεν ήταν απειλητικοί μπροστά στην εστία του νεαρού τερματοφύλακα των γηπεδούχων Σπόλιαριτς και έτσι το Α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και στις αρχές του Β’ ημιχρόνου, όμως ήταν η ομάδα των Πολεμιδιών που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, εκμεταλλευόμενη μια αμυντική αδράνεια πετυχαίνοντας το 1-0 στο 62’ λεπτό, με τον Καλτσά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε άλλη επιλογή και ανέβασε ακόμα παραπάνω την απόδοση της και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ανσαριφάρντ στο 77’ λεπτό.

Στο 87’ λεπτό ο Αντόνιο της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ ανέτρεψε τον Κακουλλή που έφευγε μόνος για το τετ-α-τετ εκτός περιοχής και είδε την κόκκινη κάρτα

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα έληγε ισόπαλος ήρθε ο Γιούσε και σαν ‘’σωτήρας’’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του κάνοντας την ανατροπή στο 90’+3’ λεπτό σημειώνοντας το τελικό 1-2.

Η ομάδα της Λευκωσίας είναι τώρα στην 5η θέση με 41 βαθμούς και πλέον περιμένει νίκη ή ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, για να σιγουρέψει την εξάδα.

Οι γηπεδούχοι παρά την ήττα παρέμειναν μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού, στην 10η θέση με 27 βαθμούς.