Συμβιβασμός με ισοπαλία στο ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΦΟΣ F.C.

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι στο ΓΣΠ μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΠΑΦΟΣ F.C.

Σε ένα αγώνα που σίγουρα ο νικητής θα αποκτούσε πολλά πλεονεκτήματα, τελικά αυτό δεν έγινε και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 0-0.

Ήταν ένας αγώνας με πολλές και δυνατές μονομαχίες, οι οποίες έφεραν και τραυματισμούς ( ο Κακουλλής στο φινάλε του ημιχρόνου).  Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες φάσεις για γκολ, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν, όμως σε γενικές γραμμές ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ΓΣΠ και αποθεώθηκε από τις χιλιάδες των οπαδών του «Τριφυλλιού’’

Με αυτή την ισοπαλία οι ‘’Πράσινοι’’ ανέβηκαν ξανά στην 5η θέση με 35 βαθμούς (ισοβαθμεί όμως με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ) και την επόμενη (22η) αγωνιστική φιλοξενείται την ερχόμενη Πέμπτη (2/2, 19:00) από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αντίθετα, με τον βαθμό η ΠΑΦΟΣ F.C. παρέμεινε στην 3η θέση με 45 βαθμούς και στους -5β. από την κορυφή, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή (3/2, 17:30) υποδέχεται τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ στο «Στέλιος Κυριακίδης».