Συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή η ΑΕΚ με νίκη της επί της Καρμιώτισσας στο Τσίρειο

Η ΑΕΚ νίκησε εκτός έδρας την Καρμιώτισσα με 1-3, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και διατήρησε την διαφορά στο +4 από τον ΑΠΟΕΛ.

Οι «κιτρινοπράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν αρκετές καλές ευκαιρίες και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35′ λεπτό, με τον Εγγλέζου με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ομάδα των Πολεμιδιών έφερε τον αγωνα στα ίσα το ματς στο 44′ λεπτό, με τον Ντούρις να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από ασταθή απόκρουση του Πίριτς.

Το 1-1 ήταν το σκορ του Α’ ημιχρόνου

Στο Β’ ημίχρονο οι Λαρνακείς μπήκαν εξίσου δυνατά και κατάφεραν να πάρουν ξανά προβάδισμα με 1-2 στο 47′ λεπτό, με τον Νίκολιτς  να σημειώνει το πρώτο του τέρμα στο ντεμπούτο του.

Ο Λόπες πέτυχε το τελικό 3-1 στο 70′ λεπτό.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 10η θέση με 23 βαθμούς και η ομάδα της Λάρνακας στην κορυφή με 53 βαθμούς.

Στην επόμενη (23η) αγωνιστική, η Καρμιώτισσα φιλοξενείται την Πέμπτη (09/02, 19:00), στο νέο γήπεδο Λεμεσού από τον Απόλλωνα και η ΑΕΚ υποδέχεται την Παρασκευή (10/2, 19:00), στην «Αρένα» τον Ακρίτα.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης