Δεν είναι φάρσα, αναβολή του αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ –ΑΕΚ για λανθασμένο ύψος των δοκαριών!!!

Η αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ στο Περιστέρι αναβλήθηκε. Ο διαιτητής Μανούχος πήρε την απόφαση να μη διεξαχθεί το παιχνίδι, έπειτα από το πρόβλημα που υπήρχε με το ύψος του οριζοντίου δοκαριού στις δύο εστίες.

Την οριστική αναβολή του αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ στο Περιστέρι αποφάσισε ο Μανούχος. Η διαιτητική τριάδα μαζί με τους δύο αρχηγούς των ομάδων, Γιαννιώτη και Αραούχο, μέτρησαν την απόσταση που είχαν τα οριζόντια δοκάρια στις δύο εστίες από το έδαφος.

Σύμφωνα με την ΑΕΚ, τα δοκάρια ήταν από 5 ως 7 πόντους κοντύτερα. Στη συνέχεια, οι Περιστεριώτες ανέφεραν πως στη δεύτερη μέτρηση των δοκαριών οι διαιτητές μέτρησαν ότι τα 6 από τα 7 σημεία ήταν εντός των προβλεπόμενων ορίων και πως η Ένωση είχε καταθέσει ένσταση για το ένα που δεν ήταν.

Η ΑΕΚ διεκδικεί να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0 σύμφωνα με τους γηπεδούχους, οι οποίοι επίσης θα καταθέσουν ένσταση στην ένσταση της Ένωσης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο αθλητικός δικαστής θα έχει αρκετή δουλειά…

Καταληκτικά το συμπέρασμα είναι ότι η διοργανώτρια αρχή στην Ελλάδα έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα, αφού ένα γήπεδο της Superleague είναι εκτός κανονισμών έστω και το πιο απλό που είναι οι αποστάσεις των δοκαριών. Τι άλλο θα δούμε, άξιον απορίας.