ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Λύση συνεργασίας με τον Σωφρόνη Αυγουστή και αστραπιαία πρόσληψη νέου (Ανακοινώσεις)

Με απανωτές ανακοινώσεις ξεκίνησε και συνεχίστηκε η σημερινή μέρα για την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

1η Ανακοίνωση:

” Η Διοίκηση της Karmiotissa FC επιθυμεί να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή.

Ευχόμαστε στον κύριο Σωφρόνη Αυγουστή καλή επιτυχία τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο !!! #karmiotissafc”

2η Ανακοίνωση:

«Ενημέρωση προς Media:

Όπως σήμερα έγινε γνωστό, η ομάδα μας έλυσε κοινή συναίνεση την συνεργασία της με τον προπονητή μας κο. Αυγουστη. Από την 1η στιγμή, ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας, κος 𝗗𝗺𝗶𝘁𝗿𝗶𝘆 𝗣𝘂𝗻𝗶𝗻 ξεκίνησε τις διεργασίες για την αναζήτησή του επόμενου προπονητή της 𝗞𝗮𝗿𝗺𝗶𝗼𝘁𝗶𝘀𝘀𝗮 𝗙𝗖.

Με αστραπιαίες κινήσεις και χωρίς να υπολογίζει το οικονομικό κόστος, κατάφερε να αποσπάσει το ΝΑΙ και να κάνει την υπέρβαση με έναν παγκόσμιου επιπέδου πρώην ποδοσφαιριστή αλλά και έναν εξαιρετικό προπονητή. Στόχος του κυρίου Punin είναι να κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να δημιουργήσει την ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε !!!

Μέσα στις επόμενες λίγες ωρες θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις !!!

Ευχαριστούμε»

Πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Αλεξάντερ Κερζάκοφ, o οποίος έκανε σπουδαία κεριέρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ως προπονητής εργάστηκε στις Τομ Τομσκ και Νίζνι Νοβγκοροντ, από την οποία αποχώρησε τον Ιούλιο του 2022.

Αναμένουμε πλέον την 3η επίσημη Ανακοίνωση