Σωφρόνης Αυγουστή: ”Ο κόσμος στις δύσκολες στιγμές μας βοήθησε, Κινδυνεύσαμε με κάποια σουτ εκτός περιοχής, το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε”

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγαλος νικητής στον αποψινό αγώνα στο Τσίρειο.

Κοντρα στην ροή του αγώνα ο Lucas Souza στο 71′ με κεφαλιά εντός περιοχής, που αλλαξε πορεία και ξεγελασε τον τερματοφύλακα αφου βρηκε και στο κεφάλι αμυνόμενου, σημείωσε και το γκολ που έκρινε τον αγώνα.

Περσότερο είναι μία νίκη και ψυχολογίας και όχι μόνο 3 βαθμοί αφού η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστη ήθελε παση θυσία να αποδείξει ότι είναι εδώ.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Κύπριου coach μετα το τέλος του αγώνα:

«Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το κέρδισαν με την προσπάθεια τους. Ξέραμε πολύ καλά πως θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα όπως ο Άρης. Έχουν αλλάξει επίπεδο και τους δίνω συγχαρητήρια. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα κερδίσαμε και βλέπουμε την συνέχεια. Μόνο τρεις βαθμούς κερδίσαμε, να το χαρούμε απόψε, ξεκινάμε προετοιμασία με την Δόξα. Ο κόσμος στις δύσκολες στιγμές μας βοήθησε, κρατήσαμε καλά μια επιθετική ομάδα. Κινδυνεύσαμε με κάποια σουτ εκτός περιοχής, το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

«Αυτά που κρατώ είναι η ομαδική δουλειά. Βλέπουμε πόσο το χάρηκαν. Με χαροποιεί αυτό που βλέπω μετά το τέλος. Να γίνουμε σύνολο και να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον».