Τα δύο δοκάρια στις καθυστερήσεις και το χαμένο πέναλτι, στέρησαν από την ΑΕΛ το τρίποντο κόντρα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ολυμπιακός και ΑΕΛ εξήλθαν ισόπαλοι  0-0 στο ΓΣΠ, στην τελευταία αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής.

Οι δύο ομάδες ξεκόλλησαν από τους μηδέν βαθμούς όμως και οι δύο πίστευαν ότι ο αγώνας αυτός ήταν μια ευκαιρία για το πρώτο τρίποντο,

Ήταν ένας αγώνας που είχε ελάχιστες φάσεις, όμως η ομάδα της Λεμεσού νοιώθει ότι η ατυχία της στέρησε τους 3 βαθμούς αφού πρώτα ακυρώθηκε γκολ στο 26’ λεπτο αφού στην αρχή της φάσης ‘’πιάστηκε’’ στην τρίχα ποδοσφαιριστής της offside αλλά κυρίως γιατί στις καθυστερήσεις του αγώνα κυριολεκτικά ‘’κρύφτηκε’’ το γκολ σε μία φάση που σπάνια μπορεί να συμβεί με δύο δοκάρια.

Οι «Λέοντες» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, και θα μπορούσαν να προηγηθούν αλλά ο  Τσέποβιτς  στο 7′ λεπτό έχασε πέναλτι (το έπιασε οMall ). Η ΑΕΛ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μπάστο (50′ λεπτό) κάτι που σίγουρα επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.

Στο φινάλε του αγώνα είχαμε την φάση που προαναφέραμε και  έτσι οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο αποτέλεσμα, το οποίο δεν ήταν το επιθυμητό.

Την επόμενη (4η) αγωνιστική, η ΑΕΛ υποδέχεται την Παρασκευή (16/9, 19:00) τη Δόξα στο Τσίρειο και το Σάββατο (17/9, 19:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τυπικά στο ΓΣΠ τον ΑΠΟΕΛ.