Τεράστια νίκη της Καρμιώτισσας επί του Ακρίτα, που με τον Σωφρόνη στον πάγκο άλλαξε πρόσωπο (video)

Εξαιρετική, αλλά προ πάντων παραγωγική η ομάδα της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών ‘’απέδρασε’’ από την Πάφο με ένα υπέρ-πολύτιμο τρίποντο.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή νίκησε εκτός έδρας τον ΑΚΡΙΤΑ  Χλώρακας με 0-2  στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος .

Οι ‘’Πορτοκαλί’’ των Πολεμιδιών έβαλαν τις βάσεις της νίκης από νωρίς, βάζοντας άγχος στους ‘’Πράσινους’’ της Χλώρακας.

Το 0-1 πέτυχε ο Λουκίλι στο 5’ λεπτό  και το 0-2 με πέναλτι ο  Ελ Αλουχί  στο 26’ λεπτό.

Η ομάδα της Χλώρακας προσπάθησε αλλά δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει σκοράροντας και να ξανά μπει στον αγώνα και μοιραία ηττήθηκε για 16η φορά φέτος και βρίσκεται καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 11β.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έφτασε τους 23 βαθμούς και έχει αποκτήσει ένα μεγάλο ‘’μαξιλαράκι’’ από τα  χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Για την ερχόμενη, 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, o ΑΚΡΙΤΑΣ θα πάει στο νέο γήπεδο Λεμεσού  για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (02/02 – 19:00). Με τη σειρά της η Καρμιώτισσα θα φιλοξενήσει στο Τσίρειο την ΑΕΚ (04/02 – 15:00).

Ενδεκάδες

Ακρίτας Χλώρακας (Μπρούνο Ακράποβιτς): Περντρέου, Πογκέν, Κονέ (Ελ Τζεμιλί 29′), Άμπραχαμ (Πικής 69′), Δημοσθένους (Ντραμέ 29′), Μεντιμόρετς, Γαβριήλ (Ζουνίνιο 79′), Σέχιτς, Τόρες, Σαραβάνια, Λόπες (Αραούχο 69′)

Καρμιώτισσα (Σωφρόνης Αυγουστή): Κνόμπλοχ, Κουλιμπαλί (Οικονομίδης 73′), Ελ Αλουχί, Καλτσάς (Νεοφύτου 62′), Γκραντινάρου, Τζανακάκης (Τσέλουσκα 62′), Αγγελή, Μήτσο, Ντούρις, Γκαστανιάγκα, Λούκιλι (Ανδρονίκου 82′)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: