Τεράστιο διπλό ανάσας για τη ΔΟΞΑ μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» επί του ΑΚΡΙΤΑ

Τεράστιας σημασίας νίκη στην προσπάθεια της για παραμονή στην Α’ κατηγορία πήρε η ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς κόντρα στον ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Η προσφυγική ομάδα νίκησε με 1-2 σε ένα αγώνα της 26ης και τελευταίας «στροφής» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ξεκίνησε ισορροπημένος και ο Τρούγιτς στο 17’ λεπτό έδωσε το προβάδισμα 0-1 για την ομάδα της ΔΟΞΑΣ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Τόρες στο 20’ λεπτό. Στο 30’ λεπτό ο Καραγιάννης φάνηκε άτυχος αφού στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα μετά από σέντρα στην μικρή περιοχή της ομάδας του πέτυχε στο 30’ λεπτό αυτογκόλ και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα με 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Το 1-2 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη αν και η ομάδα του ΑΚΡΙΤΑ προσπάθησε να γίνει απειλητική, δεν τα κατάφερε να γίνει επικίνδυνη για την ομάδα της ΔΟΞΑΣ η οποία διαχειρίστηκε πολύ καλά το υπερ της σκορ μέχρι το τέλος φεύγοντας από την Πάφο με ένα τεράστιο διπλό στην προσπάθεια της για παραμονή στην Α’ κατηγορία.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Κώστα Σακκά ανέβηκε στους 21 βαθμούς, έπιασε την ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, όμως παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η ομάδα της Χλώρακας έμεινε καθηλωμένη στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς.