Τοπικό ντέρμπι κορυφής με τα όλα του σε λίγο στη Λεμεσό, μεταξύ ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ΑΡΗ

Καλησπέρα από το γερασμένο και στον αναπνευστήρα ”γήπεδο” της Λεμεσού, το Τσίρειο.

Σε λίγο θα έχουμε ένα πραγματικό ντέρμπι με όλα τα χαρακτηριστικά ως τέτοιου. Τοπικό και ταυτοχρόνως ντερμπι κορυφής, όπου ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΑΠΟΛΛΩΝ αντιμετωπίζει τον 3ο στη βαθμολογία ΑΡΗ.

Οι γαλάζιοι του Alexander Zorniger μετά και την τεραστιας σημασίας νίκη της περασμένης Δευτέρας στο Δασάκι με 11-άδα ανάγκης (τελικά αποδείχτηκε ότι ο Γερμανός κρατα σε εγρήγορση όλους τους ποδοσφαιριστες που δίνουν τα παντα συμφωνα με το πλάνο του στον αγωνιστικό χώρο), αντιμετωπίζουν στο τοπικό νερμπι κορυφής τους Πρασινους του Λιάσου Λουκά (του οποίου η ομαδα δεν πρεπει πλεον να χαρακτηρίζεται ως εκπληξη γιατι απλούστατα μας έδειξε ποιος είναι ο φετινός ΑΡΗΣ που είναι ικανός για μεγάλα πραγματα).

Δύσκολη η αποστολή των Γαλάζιων που έχουν το πρωτο από τα πέντε συνεχόμενα ντέρμπι και δεν θέλουν να σκεφτονται οτιδήποτε άλλο από το τρίποντο που θα αυξήσει την διαφορά από τους συμπολίτες στους 8 βαθμούς έτσι ώστε να μείνουν στην κορυφή με δυνατότητα αυξησης και της διαφορας από την 2η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει εκτός την Ομόνοια αύριο.

Από την άλλη οι Πράσινοι της πόλης έχουν δείξει την φετινή τους ποιότητα και κατεβαίνουν με στόχο το τρίποντο για να διατηρηθούν στα ψηλά αλλα και ταυτοχρόνως να μειώσουν τη διαφορα από τους Γαλάζιους στους 2 βαθμούς.

Αναμένουμε λοιπόν να παρακολουθήσουμε ενα συναρπαστικό παιγνίδι με ποιότητα, δειγμα της μέχρι σήμερα αγωνιστικής συμπεριφορας των 2 σημερινών μονομάχων.

Οι 11-άδες και οι αναπληρωματικοί σύμφωνα με το φύλλο αγώνος είναι: