Φιέστα Πρωταθλητών αλλά σε λίγο προηγείται το αγωνιστικό κομμάτι ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΕΚ

Καλησπέρα από το Τσίρειο Στάδιο με τη φανταστική παρουσία των περίπου 12000 οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Όλοι είναι έτοιμοι για τη μεγάλη στιγμή της απονομής του τροπαίου του Πρωταθλήματος και τη Φιέστα που θα ακολουθήσει. Έχει στηθεί το πάρτι τίτλου αλλά δεν παύει να υπάρχει το ενδιαφέρει και για το αγωνιστικό κομμάτι. Οι Φυγάδες πάντοτε είναι απαιτητικοί και θέλουν τους Πρωταθλητές να παίξουν ως τέτοιοι για να κλείσουν με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με τον καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσουν το πάρτι διπλά ευτυχισμένοι.

Η ομάδα των Πρωταθλητών του Alexander Zorniger, δεν θα κατέβει αδιάφορη αφού κατ αρχάς θέλουν να κλείσουν με νίκη τη φετινή χρονιά μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς τους και να είναι διπλά ευτυχισμένοι στην Φιέστα της απονομής του βαρύτιμου τροπαίου του Πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει. Θέλουν επίσης τη νίκη αφού η ΑΕΚ είναι η μία από τις 2 ομάδες του φετινού μαραθωνίου που δεν νίκησαν (η άλλη είναι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ), αλλά και για να σβήσουν αυτό το 1-4 του Α’ γύρου της κανονικής περιόδου. Τριπλό λοιπόν το κίνητρο για τους Πρωταθλητές. Αξίζει να αναφερθεί οτι ολοι οι ποδοσφαιριστές των Πρωταθλητών, έβαψαν τα μαλλιά τους μπλε. 

Από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα του ομάδα του David Badia παρόλο που έχει εξασφαλισμένο το Ευρωπαϊκό Εισιτήριο στο Conference League θα επιδιώξει μόνο τη νίκη ευελπιστώντας ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα κερδίσει την ΠΑΦΟΣ F.C. για να σκαρφαλώσει στη 2η προνομιούχα θέση που οδηγεί στο Champions League. Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΑΠΟΕΛ η ομάδα της Λάρνακας δεν ευνοείται. Από την άλλη θέλουν νίκη κόντρα στους Πρωταθλητες και για λόγους γοήτρου.

Στη ‘’σκιά λοιπόν της Φιέστας αναμένουμε ένα συναρπαστικό αγώνα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Zorniger και Badia.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς ως επισης φωτο απο την εξέδρα της Φιεστας και του ελικοπτέρου που πετούσε πάνω από το Τσιρειο