ΑΕΚ Λάρνακας: Όλοι αποφασισμένοι να καταθέσουν ψυχή μέσα στο «Bloomfield Stadium» για να πάρουν την πρόκριση

Με προπόνηση στo «Bloomfield Stadium» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της AEK για τον επαναληπτικό αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου του Εuropa Conference League με αντίπαλο την Μaccabi Tel Aviv FC, που θα διεξαχθεί απόψε (17/08, 20:00).

Η ομάδα της Λάρνακας με φάρο την περσινή επιτυχημένη πορεία στο θεσμό αφού έφτασε μέχρι και τους «16» του θεσμού, μετά και το 1-1 του πρώτου αγώνα, θέλει να κάνει την υπέρβαση μέσα στο Tel Aviv  για να πάρει την πρόκριση στα play off  του Conference League.

Πριν από την προπόνηση προηγήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου μίλησε ο προπονητής Jose Luis Oltra, καθώς και ο Fran Sol.

Οι δηλώσεις:

«Πολύ σημαντικός ο αγώνας αύριο, από την αρχή πρέπει να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και το μοντέλο μας, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη. Πήραν την ισοπαλία στην έδρα μας και αν πρέπει να μιλήσουμε για φαβορί είναι η Μακάμπι, το ποδόσφαιρο όμως είναι ποδόσφαιρο.
O Roberge την προηγούμενη βδομάδα ήταν άρρωστος και έχασε κάποιες προπονήσεις έπειτα από το παιχνίδι ακολούθησε, είναι στην απόφασή μου αν θα παίξει ή όχι. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και για μένα είναι δύσκολο να επιλέξω.
Ναι αυτό είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίσαμε πρόβλημα, ήταν δύσκολο να τους σταματήσουμε, είναι πολύ ποιοτική ομάδα με πολύ γρήγορους παίχτες και ιδιαίτερα απειλητική. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, να είμαστε πιο επιθετικοί. Να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μπάλα, είναι αδύνατο να κερδίσουμε μόνο με την άμυνα. Αν περιορίσεις τους ακραίους θα έρθουν άλλοι παίχτες, πρέπει να δώσουμε βοήθεια στους ακραίους μας για να μην μπορούν περιοριστούν. Πρέπει να τους κάνουμε δύσκολο το παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε.
Φυσικά και όχι. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Αποφύγαμε τα χειρότερα και εδώ πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το στάδιο είναι sold out με ένα κόσμο που την στηρίζει φανατικά. Να είμαστε γενναίοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι, να είμαστε ο εαυτός μας, να είμαστε γρήγοροι στα transitions. Θα το παλέψουμε, και γιατί όχι να κερδίσουμε.
Όλες τις μέρες προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι με τους ποδοσφαιριστές που χτυπούν πέναλτι. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης και μεντάλιτι. Ο Φραν έχει πολύ καλά χτυπήματα, είναι καλός εκτελεστής. Αυτά χρειάζονται ηρεμία και όχι το τι θα γίνει αν δεν τα καταφέρει”.», δήλωσε ο προπονητής μας, Jose Luis Oltra.

«Είμαστε αφοσιωμένοι στο πλάνο, ξέρουμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος. Αν βελτιώσουμε τα λάθη μας τότε μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη και στην πρόκριση.
Όλη μου την καριέρα προσπαθώ να είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στα χρώματα και στο σήμα της ομάδας που παίζω, θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή, να συνδέεται άμεσα. Θέλω να είμαι μέρος όχι μόνο της ομάδας αλλά και της πόλης. Αυτό επιδιώκω, θέλω να είμαι στην ίδια σελίδα. Οι συμπαίκτες μου από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι σπίτι μου» δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός.