ΑΕΚ: Με το Ευρωπαϊκό της προφίλ είναι έτοιμη να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League

Μετά την χθεσινή τελευταία  προπόνηση στο βοηθητικό της γήπεδο, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αποψινή ρεβάνς με τη Dnipro Ουκρανίας   ( AEK Arena – 19:00), για τα play-off του Europa League.

Η προετοιμασία, ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, αλλά με απόντα τον Trichkovski  λόγω ασθενείας και η ετοιμότητα του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Με εξαίρεση τον τιμωρημένο Tomović, ο José Luis Oltra έχει τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Με «προίκα » τη νίκη στον πρώτο αγώνα με 2-1, αλλά και ένα κατάμεστο γήπεδο  με ένθερμους οπαδούς τους,  οι «Kιτρινοπράσινοι» καλούνται να σφραγίσουν  την πρόκριση  στους ομίλους του Europa League, για τρίτη φορά στην ιστορία τους.

Η ΑΕΚ με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της στην Ευρώπη έδειξε ένα έτοιμο και καλοδουλεμένο σύνολο και σίγουρα αυτό το προφίλ αποτελεί εχέγγυο ότι και η αποψινή αποστολή θα είναι επιτυχημένη και θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί (Τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, οπαδοί και διοίκηση) μια τεράστια πρόκριση σε Όμιλο της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.