ΟΜΟΝΟΙΑ: Με σοβαρότητα και πάθος θέλει να σφραγίσει απόψε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το τεράστιο ομολογουμένως (και για μερικούς μη αναμενόμενο) αποτέλεσμα  0-2 στην «Ghelamco Arena», με απόλυτη σοβαρότητα, πάθος και συγκέντρωση αντιμετωπίζει τη απόψε στο ΓΣΠ (ώρα έναρξης 20:00) την Gent Βελγίου και θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο σε ένα κατάμεστο γήπεδο  την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι ‘’Πράσινοι’’ με χθεσινή ανακοίνωση τους ενημέρωσαν πως έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια σε Δυτική, Ανατολική και Βόρεια και έχουν μείνει ελάχιστα μόνο για τη Νότια κερκίδα), αφού οι οπαδοί των Κυπελλούχων θέλουν να ζήσουν μια μεγάλη βραδιά και πρόκριση για 2η φορά στην ιστορία τους σε όμιλο του Europa League, έχοντας ήδη εξασφαλισμένη συμμετοχή σε όμιλο του Conference League.

«Προσεγγίζουμε το παιχνίδι λες και είναι 0-0 και πάμε για το θετικό αποτέλεσμα». Αυτό είπε μεταξύ άλλων, ο Neil Lennon στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Ο Fabiano, που έχει υποστεί στραμπούληγμα πάνω από τον αστράγαλο και ο Miletić που ένοιωσε σφίξιμο αναμένουν την απόφαση  των ιατρών για τυχών συμμετοχή τους.