ΑΠΟΛΛΩΝ: Θέλει και μπορεί, γι’αυτό πάει πανέτοιμος στη ‘’μάχη’’ του Φαλήρου με στόχο τη νίκη

Με βραδινή προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ για την αποψινή (Ώρα έναρξης 22:00) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον επαναληπτικό του 1-1 για τα play-off του Europa League. 

Οι «Γαλάζιοι» της Λεμεσού, πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο φαληρικό γήπεδο, υπό το βλέμμα του Προέδρου Νίκου Κίρζη και των στενών του συνεργατών του οι οποίοι είναι αισιόδοξοι για τη έκβαση της αναμέτρησης.

Ο David Catala είδε με ικανοποίηση να ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας του χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ισπανός αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, σε σχέση πάντα με τον πρώτο αγώνα του ΓΣΠ.

Ο προπονητής των Λεμεσιανών μετρά ήδη 8 μέρες στον πάγκο της ομάδας και γνωρίζει κάτι περισσότερο για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του από όσα γνώριζε πριν τον πρώτο αγώνα κόντρα στους ‘’Ερυθρόλευκους’’. Είδε την ομάδα του αγωνιζόμενη, μελέτησε και τον αντίπαλο εν ώρα ‘’μάχης’’ και ξέρει πολύ καλά πως θα προσεγγίσει τον αποψινό αγώνα, άλλωστε η διορατικότητα και η τακτική του Ισπανού είναι γνωστή από την επιτυχημένη παρουσία του στην ΑΕΚ. Οι μηχανές είναι δουλεμένες, και είναι σίγουρο ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές των ‘’Γαλάζιων’’ κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με πάθος και θέληση με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα δώσει την  πρόκριση για 5η φορά στην ιστορία τους σε όμιλο του Europa League. Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ακόμη και αν αποκλειστεί δεν αποχαιρετά τους Ομίλους αλλά έχει ήδη εξασφαλισμένη θέση σε όμιλο του Conference League, αποβάλλει το άγχος και θα επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές να δώσουν την μάχη τους χωρίς να σκέφτονται ότι αν αποκλειστούν ‘’χάνονται’’. Σημειώνουμε ξανά ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ όποτε ήταν γηπεδούχος στον 1ο αγώνα Play Off του Europa League προκρίθηκε (Nice, Lokomotiv Μόσχας και Midtjylland Δανίας) αν αυτό λέει κάτι.

Η ατμόσφαιρα στο ‘’Γεώργιος Καραϊσκάκης’’ σίγουρα θα είναι εκρηκτική όμως οι ‘’Γαλάζιοι’’ ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν μια καυτή έδρα. Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ 550 περίπου οπαδοί τους (θα ήταν περισσότεροι αν δεν ακυρωνόταν μια πτήση που θα μετέφερε 200 περίπου οπαδούς) για να δώσουν την δική του μάχη της εξέδρας.