Ανέλπιστο ‘’φρενάρισμα’’ της ΠΑΦΟΣ F.C.! Έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’

Το ‘’τραίνο’’ της ΠΑΦΟΣ  F.C. ελάττωσε ταχύτητα στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ αφού εξήλθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Berg με την απώλεια αυτή έφερε τον  ΑΠΟΕΛ να μειώσει την διαφορά στον έναν βαθμό και τώρα θα τα ‘’πούνε’’ οι δύο τους στο μεταξύ τους παιχνίδι την ερχόμενη Παρασκευή στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’.

Οι «Παφίτες» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, όμως δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την διπλή ζώνη άμυνας της ομάδας της Λευκωσίας, η οποία είχε παθητικό ρόλο στον αγώνα, επικεντρωμένη στο να προστατέψει τα μετόπισθεν.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Πάφου πέτυχε γκολ στο 21’ λεπτό με τον Ζάϊρο, όμως το γκολ ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR αφού την ασίστ στον ‘’σκόρερ’’ έδωσε ο Τάνκοβιτς που όταν ξεκίνησε η φάση βρισκόταν σε θέση offside.

Η εικόνα ήταν ανάλογη και στην επανάληψη, όμως ο «Τακτακαλάς» άνοιξε το σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα, με τον Ψύχα να εκμεταλλεύεται το ολέθριο λάθος του Ζουνίνιο, στο 58’ λεπτό.

Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1  με τον Ζάιρο, αφού επωφελήθηκε από την λανθασμένη μεταβίβαση του Γκεριέρ στον χώρο της άμυνας.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ΠΑΦΟΣ F.C.  θα παραμείνει στην κορυφή με 31β. και η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 7β.

Στην επόμενη (14η) αγωνιστική, η Πάφος υποδέχεται την Παρασκευή (09/12, 19:00), στο «Στέλιος Κυριακίδης» τον ΑΠΟΕΛ και ο Ολυμπιακός φιλοξενείται το Σάββατο (10/12, 19:00), στο «Αντώνης Παπαδόπουλους» από την Ανόρθωση

Ενδεκάδες

Πάφος (Χένινγκ Μπεργκ): Αντός, Κβίντα, Μπάιριτς, Ικόκο, Ζουνίνιο, Κανέ, Ντράγκομιρ, Αμπντουραχίμι, Σεμέδο, Τάνκοβιτς, Ζάιρο (73′ Βαλακάρι).

Ολυμπιακός (Μάκης Σεργίδης): Μολ, Λιασίδης, Μουκτάρης, Γκεριέ, Δόσης, Ψύχας (65′ Χριστοδούλου), Κορομά, Νάνι, Πεχλιβάνης, Ιωάννου, Μπάρντι.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: