Ο ΑΠΟΕΛ του Μιλόγεβιτς συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του. Νίκησε και τη Νέα Σαλαμίνα στο ‘’Αμμόχωστος’’ με 1-3 (video)

Ο ΑΠΟΕΛ του Μιλόγεβιτς συνεχίζει την ξέφρενη ανοδική του πορεία. Με τον Σέρβο στον πάγκο της, η ομάδα της Λευκωσίας ‘’μετρά’’ 7 συνεχόμενες νίκες!!

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» με μια εμφάνιση που στόχο είχε μόνο τη νίκη, επικράτησε με 1-3 της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Οι Σκόρερ για την ομάδα του Μιλόγεβιτς ήταν: ο  Μπλουμ στο 36’ λεπτό, ο Μαρκίνιος στο 38’ λεπτό και ο Κοσταντίνοφ στο 90’ λεπτό. Οι ‘’Ερυθρόλευκοι’’ μείωσαν σε 2-1 με τον Χουάν Φελίπε στο 46’ λεπτό.

Μέχρι το 25’ λεπτό το παιχνίδι ήταν ανούσιο χωρίς κάποια αξιόλογη ευκαιρία, μέχρι που ο Σαρφό απείλησε την εστία των γηπεδούχων. Έως το τέλος του ημιχρόνου, ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε στροφές και βρήκε δύο γκολ που του έδωσαν ουσιαστικά το τρίποντο.

Στο Β’ μέρος, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ με το καλημέρα και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, στη συνέχεια έλειψαν οι πολλές μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Κοσταντίνοφ να «σφραγίζει» το τρίποντο στο τέλος.

Με την έβδομη συνεχόμενη νίκη του ο ΑΠΟΕΛ σκαρφάλωσε στους 30 βαθμούς, παραμένει στη δεύτερη θέση και διεκδικεί τον τίτλο με αξιώσεις αφού μετά την ανέλπιστη ισοπαλία της ΠΑΦΟΣ F.C. μείωσε στον 1 βαθμό από την ομάδα του Berg.

Οι 2 ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ την ερχόμενη Παρασκευή στις 19:00. Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα έμεινε στους 16β. και παραμένει εκτός της πρώτης εξάδας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα παραμείνει στην έδρα της για να φιλοξενήσει την Καρμιώτισσα (12/12 – 19:00).

Ενδεκάδες 
Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Άδωνη, Τσίκο, Μάντζιεκ, Κλίμοβιτς (Τιάγκο 61′), Φράγκος (Μαργκάσα 46′), Ντορεγκαράι, Λέουκο (Κουμούρης 87′), Οφόρι, Φελίπε (Μιγκελίτο 72′), Ντιακιτέ (Μποτεάκ 87′)

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Ντβάλι, Κρέσπο, Σούσιτς, Κοσταντίνοφ, Σατσιάς, Σαρφό (Νταουσβίλι 90+2′), Μπλουμ (Ηλία 90+2), Εντονγκαλά (Εφραίμ 61′), Μαρκίνιος (Καρώ 77′), Μάγκλιτσα (Ντάλσιο 61′)

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: