ΑΠΟΕΛ: Νίκησε τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ και μπαίνει 1ος στα play offs

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε αυτό που ήθελε στο ΓΣΠ κόντρα στη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ και μπαίνει 1ος στη βαθμολογία στα play offs.

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο ελπίδας στην αντίπαλο του.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα θέλοντας να σκοράρει νωρίς και να φέρει τον αγώνα στα μέτρα του. Παρόλο που πίεζε δεν κατάφερε να προηγηθεί νωρίς, αλλά όταν η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μάντζεκ στο 22′ λεπτό πλέον το γήπεδο ‘’κατηφόρισε’’ προς την εστία του Μελίσσα. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 με γκολ του Δώνη στο 35’ λεπτό.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου είχαμε συνέχεια της υπεροχής του ΑΠΟΕΛ και με δύο γρήγορα γκολ βασικά ‘’καθάρισε’’ τον αγώνα. Το 2-0 πέτυχε ο Κβιλιτάια στο 55′ λεπτό και το 3-0 ο Μακέντα στο 62′ λεπτό.  Το 3-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Με βάση την βαθμολογία το σίγουρο είναι ότι στην 1η αγωνιστική των play offs θα έχουμε το αιώνιο ντέρμπι της Πρωτεύουσας μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΠΟΕΛ σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί από την ΚΟΠ με το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής.