ΑΠΟΛΛΩΝ: Νίκησε και πήρε ακόμα ένα τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ

Τέλος αγώνα στο νέο γήπεδο Λεμεσού ”αλφαμέγα” όπου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πέτυχε ένα τεράστιο τρίποντο αφού νίκησε την ΑΕΚ με 1-0 με ένα σουτ…..πύραυλο του Χαμπου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι προσεχτικές προσέχοντας περισσότερο την άμυνα τους.   Στη συνέχεια οι «Γαλάζιοι» άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και δημιουργούσαν προϋποθέσεις για να απειλήσουν την εστία των Λαρνακεων ομως δεν κατάφεραν να γίνουν επικίνδυνοι για την εστία του Piric

Το Α’ ημιχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο ΑΠΌΛΛΩΝΑΣ μπήκε δυνατα με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και κατάφερε να προηγηθεί στο 49′ λεπτό με 1-0 με ένα φοβερό κεραυνό του Χαμπου από 30 μέτρα αφού έστειλε την μπάλα στο “Γ” του ανημπορου να αντιδράσει Piric και το “αλφαμεγα” πήρε κυριολεκτικά φωτιά από τους εκστασιασμένος Φυγάδες.

Η ομάδα της Λάρνακας προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν κατάφερε κάτι αξιόλογο.

Το 1-0 υπέρ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη των “Γαλάζιων” επί των ”Κιτρινοπράσινων” μέσα σε δύο μήνες.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ανέβηκε στους 56β.  και μείωσε τη διαφορά από την 3η θέση που βρίσκεται η ΑΕΚ στους -5β. και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες για Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη η ομάδα της ΑΕΚ έμεινε στους 61β. και έχασε την ευκαιρία να πιάσει κορυφή, αλλά επιπρόσθετα κινδυνεύει πλέον από ΠΑΦΟΣ F.C. και ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην προσπάθεια της να εξσφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα με highlight τον…πύραυλο του Χαμπου!