ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΦΟΣ F.C. σε λίγο στο Τσίρειο. Φανταστική ατμόσφαιρα στο Τσίρειο με την επιστροφή των οργανωμένων στη Θύρα 1

Καλησπέρα από το Τσίρειο σε μία ιδιαίτερη βραδιά για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ για δύο λόγους. Πρώτος είναι ότι πριν 2 μέρες γιόρτασε τα 68 χρόνια από την ιστορική για εθνικούς λόγους ίδρυση του (14/04/1954) και δεύτερος η μεγάλη επιστροφή μετά από 5 χρόνια των οργανωμένων στη Θύρα 1.

Στην ασφυκτικά γεμάτη με sold out Δυτική οι Φυγάδες δημιουργούν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα έτοιμοι να σπρώξουν τους Γαλάζιους για το πολυπόθητο τρίποντο.

Οι Γαλάζιοι του Alexander Zorniger μετά από 7 συνεχόμενες ισοπαλίες στο θεσμό του Πρωταθλήματος (2 στην κανονική περίοδο και 5 στα Playoffs) αντιμετωπίζουν την έκπληξη του Πρωταθλήματος ομάδα της ΠΑΦΟΣ F.C.  Η τελευταία νίκη για την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ήταν στις 10 Φεβρουαρίου όταν νίκησε στο τοπικό ντέρμπι την ΑΕΛ με 2-1. Οι 2 μήνες χωρίς νίκη είναι μεγάλο διάστημα για μία ομάδα της εμβέλειας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και είναι σίγουρο ότι οι ποδοσφαιριστές θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο καταθέτοντας ψυχή και πάθος για τη νίκη, με στόχο να ανοίξουν την ψαλίδα από τον 2ο ΑΠΟΕΛ στο +7 (αναμένοντας το αυριανό αποτέλεσμα ΑΡΗ – ΑΠΟΕΛ).

Στο στρατόπεδο των Γαλάζιων υπάρχει μια πικρα με τον τρόπο που ήλθε η ισοπαλία στην τελευταία φάση του αγώνα στην Αρένα με την ΑΕΚ και είναι αποφασισμένοι σήμερα μπροστά σε μία κατάμεστη με τους οργανωμένους Δυτική να καταθέσουν ψυχή στο γήπεδο για τη νίκη. Όλοι στο Γαλάζιο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι μία νίκη σήμερα θα ανοίξει διάπλατα το δρόμο για την κατάκτηση του 4ου τίτλου Πρωταθλήματος στην ιστορία τους, 16 ολόκληρα χρόνια μετά την κατάκτηση του το 2006 με ένα άλλο Γερμανό στον πάγκο τον Bernd Walter Stange.

Από την άλλη η ομάδα του Milanic έρχεται στη Λεμεσό με στόχο το τρίποντο για να μην απομακρυνθεί από τις θέσεις που δίνουν Ευρωπαϊκό πλησιάζοντας στους 2 βαθμούς την 4η θέση. Η ΠΑΦΟΣ F.C. έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο φευγα του αγώνα και θέλουν να έχουν απαραίτητα κέρδος σήμερα.

Στον αγώνα του Α’ Γύρου της κανονικής διάρκειας ο ΑΠΟΛΛΩΝ νίκησε την ΠΑΦΟΣ F.C. με 2-0 με σκόρερς τους Πίττα στο 50′ και Αλμπάνη στο 63′

Αναμένουμε λοιπόν ένα συναρπαστικό αγώνα από τους ποδοσφαιριστές των δύο μονομάχων τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Zorniger και Milanic.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς:

.