Γι’ αυτό “έκοψε” Prijović ο Lucescu – Ποιος τον… πρόλαβε στην ΑΕΚ -“Ναι” Jovanović στον ΠΑΟ

Γιατί δεν γύρισε Ελλάδα ο Σέρβος και το συμβόλαιο που βρήκε στην Αυστραλία. Συμφωνα με διμοσιευματα του Sportdog.gr αποκαλύπτεται όλο το παρασκήνιο με τη μεταγραφική υπόθεση του “Πρίγιο”. Ποιους προτίμησαν σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, γιατί δεν φόρεσε τα πράσινα αν και τον ήθελε ο προπονητής του Τριφυλλιού και πώς κατέληξε στα… καγκουρό!

Το καλοκαίρι ο Aleksandar Prijović έχοντας συμφωνήσει με την Αλ Ιτιχάντ να λύσουν την συνεργασία τους, είχε σταντ μπαι κοτζάμ Ερυθρό Αστέρα, απο όπου κάποια στιγμή έφτασαν σχεδόν να τον παρακαλάνε…

Στο ίδιο πάνω, κάτω timing του μεταγραφικού παζαριού ο Σέρβος “κίλερ” ψαχνόταν στα μέρη μας. Βασικά με την παλιά του αγάπη, τον ΠΑΟΚ ενεργοποιώντας τους φίλους του στην Θεσσαλονίκη, τα κονέ με την οικογένεια Σαββίδη και επενδύοντας στο… συναίσθημα προκειμένου να πειστεί ο Răzvan Lucescu.

Μόνο που ο Ρουμάνος “στρατηγός” του “δικεφάλου” είχε πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της απόκτησης του Νέλσον Ολιβέιρα. Και δεν θα μπορούσαν να χωρέσουν στο ρόστερ / γκρούπ του  δυο “φουνταριστοί” περίπου ίδιου στυλ αλλά και δυο συμβόλαια κοντά στο εκατομμύριο. Κρίθηκε αχρείαστη και… επικίνδυνη πολυτέλεια.

Ο “Πρίγιο” προτάθηκε καλοκαιριάτικα και στο πάλαι ποτέ ΠΟΚ, από διαφορετικά πάντως μανατζερικά… κανάλια. Παίζει ρόλο βέβαια πως εδώ και χρόνια δεν έχει αποκλειστικότητα με ατζέντη ή Γραφείο αλλά με τον… “Όποιος Μου Φέρει Πρόταση”!! Στον Ολυμπιακό δεν ασχολήθηκαν, στην AEK είχαν προτεραιότητα τον Αραούχο (ακόμη και ο συμπατριώτης του,τότε κόουτς, Βλάνταν Μιλόγεβιτς) και στον Παναθηναϊκό ο Ivan Jovanović τον ήθελε αλλά έπρεπε πρώτα να έφευγε ένας απο τους Καρλίτος/Μακέντα για να του έδιναν το συμβολαιό τους. Άρα με τους “πράσινους” ήταν στο περίμενε κι αυτός είχε στο… περίμενε τον Ερυθρο Αστέρα.

Με αυτά και με αυτά φτάσαμε στον Οκτώβριο, πλησίασε και η… παρέλαση, ο ιδιόρυθμος “Πρίγιο” βαρέθηκε να… κυκλοφορεί ελεύθερος κι απο την στιγμη που δεν μπορούσε να έρθει στην αγαπημένη του Ελλάδα ειπε να αλλάξει ξανά ήπειρο…

Αυτή την φορά δεν επέλεξε την Ασία αλλά την Ωκεανία. Κι αυτή την φορά δεν ήταν τόσο τα λεφτά, όπως στην Αλ Ιτιχάντ που καθάριζε 5.500.000 δολάρια ετησίως (μέσα σε αυτά βέβαια ήταν και ποσά που πήγαιναν στους ατζέντηδες/δικηγόρους που είχαν κάνει το deal και τα έβαλαν στο μισθό του για να διασφαλιστούν), όσο η… περιπέτεια.

Ο Prijović υπέγραψε έτσι στην Γουέστερν Γιουνάιτεντ της Μελβούρνης, με συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2023 αλλά και με ρήτρες πως αυτό μπορεί να σπάσει ανα πάσα στιγμή εκαττέρωθεν, για συγκεκριμένους λόγους αλλά και… πέναλτι που θα πρέπει να πληρωθούν!

Στο Βελιγράδι με το που ανακοινώθηκε απο την Γουέστερ ο “Πρίγιο” τα ΜΜΕ τον… “έσκισαν” επειδή αγνόησε τον Ερυθρό Αστέρα και πάει σε νεοσύσαστο κλαμπ της Αυστραλίας. Βέβαια η εν λόγω ομάδα έχει προπονητή μια απο τις μορφές του ποδοσφαίρου της χώρας, το Τζον Αλοϊζι, με ποδοσφαιρική καριέρα σε Βέλγιο, Ιταλία, Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα. Και βοηθούς του στο τιμ τον ομογενή πρώην άσο του ΠΑΟK Τζόν Αναστασιάδη και τον συμπατριώτη του Prijović, παλαίμαχο τερματοφύλακα με καριέρα στην Μπουντεσλίγκα, Φράνκ Τζούριτς.