Ο Mohamed Salah στοχεύει σε ρεκόρ σερί σκοραρίσματος σήμερα κόντρα στη Watford

Ο Mohamed Salah θα σημειώσει ρεκόρ προσωπικών σερί γκολ για τη Liverpool αν βρει δίχτυα στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Watford στην Premier League.

Ο  #11, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει το 200ο ξεκίνημά του για τον σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σημειώσει γκολ σε κάθε έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος και συνολικά στα επτά τελευταία παιχνίδια του για τους Reds.

Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε σκοράρει σε έξι στο Πρωτάθλημα ή οκτώ συνεχόμενα σε όλες τις διοργανώσεις παιγνίδια αντίστοιχα.

Η Liverpool έχει κερδίσει την Watford σε 12 από τις 15 τελευταίες συναντήσεις εντός και εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις και 15 από τις 19 τελευταίες. Οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμη φέρει ισοπαλία χωρίς γκολ στο Πρωτάθλημα, έχοντας συναντηθεί σε 26 προηγούμενες περιπτώσεις στην Premier League.  Οι Reds σκοπεύουν να καταγράψουν την 800η εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα στην ιστορία. Ο Mohamed Salah είναι ο μόνος παίκτης της Liverpool που έχει πετύχει χατ-τρικ εναντίον της Watfrord, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ κατά τη νίκη με 5-0 στο Anfield τον Μάρτιο του 2018.Ο Αιγύπτιος θα μπορούσε να γίνει μόνο ο τέταρτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Reds που σκόραρε σε καθένα από τα τέσσερα εναρκτήρια παιχνίδια του συλλόγου σε μια σεζόν πρωταθλήματος. Θα μιμηθεί τον Sam Raybould (τους πρώτους πέντε του 1902-03), τον John Aldridge (1987-88) και τον Daniel Sturridge (2013-14).

Η ομάδα του Jurgen Klopp βρίσκεται στη μεγαλύτερη σερί πορεία χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα – 17 αγώνες (12 νίκες, πέντε ισοπαλίες)  από όλες τις ομάδες στις 4 κύριες κατηγορίες των Αγγλικών Πρωταθλημάτων.

Σε 14 προηγούμενα παιχνίδια με τους Reds ως προπονητής o Ranieri – με τις Βαλένθια, Τσέλσι και Λέστερ Σίτι – κέρδισε πέντε, έχασε έξι και έφερε τρεις ισοπαλίες.