Ενδιαφέρον αγώνας σε λίγο μεταξύ ΠΑΦΟΣ F.C. και ΑΠΟΛΛΩΝΑ αναμένεται να ζεστάνει την ψυχρή ατμόσφαιρα

  • Καλό απόγευμα από το γήπεδο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ με πολύ κρύο κ βροχη όπου σε λίγο θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα. Η Πάφος F.C. που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 25β. αντιμετωπίζει τον 3ο της βαθμολογίας με 32β ΑΠΟΛΛΩΝ. 

Η ομάδα του Alexander Zorniger έρχεται στην Πάφο με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής στο ντέρμπι με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι Γαλάζιοι γνωρίζουν ότι η ομάδα της Πάφος F.C. διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι με πάθος και αγωνιστικότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να περάσουν νικηφόρα από την Πάφο και να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας για σήμερα τουλάχιστον.

Από την άλλη ομάδα του Darko Milanic που προέρχεται από την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ στον θεσμό του Κυπέλλου αλλά και με σημαντικές απώλειες λόγω της αποβολής των Rudko και Palacios κατεβαίνει αποφασισμένη με μοναδικό στόχο τη νίκη για να διατηρηθεί στην 6-άδα και να μειώσει τη διαφορά στους -4β. από τους Γαλάζιους και να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην κορυφή.

Αναμένουμε λοιπόν ένα συναρπαστικό αγώνα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Milanic  και Zorniger.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: