Επιτέλους νίκη για τον ΑΠΟΕΛ που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες για τον τίτλο

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε την πρώτη του νίκη στα Play off και συνεχίζει να παραμένει «ζωντανό» στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος.

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» έφτασαν στην πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τον Πονς να επιτυγχάνει το 0-1 μόλις στο 14’.

Οι ποδοσφαιριστές του Μιλόγεβιτς έβγαλαν άμεσα αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκαν παροτρυνόμενοι από τον κόσμο τους και έφθασαν γρήγορα στην ισοφάριση με τον Μαρκίνιος να επιτυγχάνει το 1-1 στο 25’ λεπτό.

Με 1-1 έληξε το Α’ ημίχρονο.

Στο Β’ ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε ορεξάτη όμως ο ΑΠΟΕΛ πιο ουσιαστικό κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στο 54’ λεπτό με το Ντβάλι να επιτυγχάνει το 2-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Όλτρα  προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν καλά τις όποιες επιθετικές βλέψεις των Λαρνακέων και στο τέλος πανηγύρισαν το πρώτο τους τρίποντο στα Paly off, σκορπώντας αισιοδοξία ενόψει της τελικής στροφής του Πρωταθλήματος.

Με τη νίκη αυτή οι «Γαλαζοκίτρινοι» σφράγισαν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ παρέμειναν στο κόλπο για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στην επόμενη προτελευταία (9η) αγωνιστική, ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενείται την Κυριακή (21/05, 19:00), στο «αλφαμέγα» από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται την ίδια μέρα και ώρα, στην «ΑΕΚ Αρένα» την ΠΑΦΟΣ F.C.