Η ΑΕΚ με κεκτημένη ταχύτητα νίκησε και την Δόξα με 0-1!

Η ΑΕΚ νίκησε στην Περιστερώνα την Δόξα με 0-1 και παραμένει σε τροχιά τίτλου

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες δίχως να τις εκμεταλλεύονται. Από την άλλη η ομάδα της Κατωκοπιάς επέλεξε να επικεντρωθεί στην άμυνα και απέκτησε παθητικό ρόλο

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στην ανάπαυλα, με την ΑΕΚ να ανοίγει το σκορ στο 61ο λεπτό, με τον Γκιούρτσο να εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή και την μπάλα να κοντράρει στο κεφάλια του Άντενον, καταλήγοντας στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν «ρυθμούς» και απείλησαν την εστία του Πίριτς, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και γνώρισαν την ήττα.

 

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Λαρνακείς αναρριχήθηκαν στην 3η θέση και μοιράζονται 31 βαθμούς με την δεύτερη Πάφο, που ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ. Στην αντίπερα όχθη, η Δόξα παρέμεινε στην 11η θέση με ισάριθμους βαθμούς.

 

Στην επόμενη (15η) αγωνιστική, η ομάδα της Κατωκοπιάς φιλοξενείται την Πέμπτη (15/12, 19:00) στο Τσίρειο από τον Απόλλωνα και οι «κιτρινοπράσινοι» υποδέχονται την Παρασκευή (16/12, 19:00), στην «Αρένα» την Ομόνοια.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: