Η Κροατία την ‘’βρίσκει’’ στα πέναλτι! Απέκλεισε το φαβορί Βραζιλία και έβγαλε στους δρόμους τους Κροάτες

Η Κροατία έκανε και πάλι το θαύμα της! Άντεξε στα 90’ λεπτά αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στην παράταση κατάφερε να ισοφαρίσει και φύλαξε το καλύτερο για το τέλος στην διαδικασία των πέναλτι, αφού εκεί έχει τον Λιβάκοβιτς. Έστειλε στο αεροδρόμιο το μεγάλο φαβορί του Μουντιάλ την Βραζιλία.

Ο  Luka Modrić και η ”παρέα” του δεν πτοήθηκαν από το γκολ του Νεϊμάρ στο 105’+1’ της παράτασης (σσ. 0-0 καν. διάρκεια), βρήκαν την απάντηση με τον Πέτκοβιτς στο 117’ και έστειλαν το ματς εκεί που την ”βρίσκουν”, στα πέναλτι.

Στη Ρώσικη ρουλέτα και με τον Λιβάκοβιτς ήρωα και πάλι, αφού έβγαλε το πρώτο πέναλτι της «σελεσάο» και του Ροντρίγκο, στη συνέχεια ο Μαρκίνιος βρήκε δοκάρι και η Κροατία με το 4/4 από την βούλα, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλο.

Δεύτερη σερί διοργάνωση που φτάνει στους «4» η απίθανη Κροατία, περιμένει πλέον την Ολλανδία ή την Αργεντινή. Αποχαιρέτησε από νωρίς, αν αναλογιστεί κανείς πως την θεωρούσαν φαβορί, τη διοργάνωση η Βραζιλία που πλήρωσε τη χαλαρότητά της στην παράταση.